Mida arvavad naised telefoniseksist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et kui tänapäeval on kelmikate sõnumite saatmine niivõrd populaarne, siis telefoniseks on ammu unustatud, kuid see pole päris nii. Maailmas leidub endiselt inimesi, kes haaravad telefoni, helistavad mõnel tasulisel numbril või kallimale ning lasevad kõnel seksikaks muutuda.

Pealegi, kuidas pikamaasuhtes olevad inimesed ikka intiimsust elus saavad hoida? Skype'i vahendusel on seda muidugi ka võimalik harrastada, aga kui internetiühendus pole kiita, siis jääb Skype'ist väheks. Seksi- ja suhteportaal YourTango uuris naistelt, kuidas nad telefoniseksi suhtuvad. Üllatuslikult selgus, et seda pooldavad ja kasutavad ka paljud need, kes on tavalises suhtes ehk et neid ei lahuta partnerist sadu kilomeetreid.

Poolt:

«Pole midagi seksikamat kui hea sõnavaraga mees!» (Tanya, 34)

«Mulle meeldib oma kallimale helistada, kui tema on tööl ja rääkida temaga telefonis ulakalt. Ma tean, et ta ei saa tööl minu ulakustele vastata ja vaid kuulab vaikides. See on kuum.» (Sarah, 29)

«Me hakkasime telefoniseksi praktiseerima ülikooli ajal, kui õppisime erinevates linnades. See oli moodus, kuidas me saime koos endale rahuldust pakkuda. Nüüd me teeme seda aeg-ajalt ikka veel, sest mehe hääle kuulmine samal ajal, kui ta orgasmi saab, on väga seksikas.» (Joanna, 27)

Vastu:

«Rõve. Ma ei suuda näost näkkugi seksikalt rääkida, mis siis telefonis veel saab...» (Meggie, 30)

«Ma arvan, et mul oleks ebamugav oma abikaasaga telefoniseksi proovida. Me pole seda kunagi teinud ja nüüd oleks selle proovimine juba imelik. Pealegi ei suuda mu mees seksikaid sõnumeidki saata.» (Colleen, 30)

«Tekstisõnumid leiutati kindlal põhjusel ja ma olen kindel, et üheks mõjuvaks põhjuseks oli see, et inimesed saaksid oma seksikad mõtted kirjalikult edastada.» (Jennie, 31)

«Mulle see ei meeldi. Mulle ei sobi enese verbaalselt väljendamine. Ma eelistan end füüsiliselt väljendada. Ma olen tantsija, kasutan oma keha, mitte sõnu.» (Autumn, 25)

«Mulle ei meeldi üldse telefoni helistamiseks kasutada. Ma ei telli toitugi nendest kohtadest, kuhu tuleb helistada. Seega pole vast mingi üllatus, et telefoniseks pole minu jaoks, kuigi ma olen käinud väljas paljude kuttudega, kellele see huvi pakub.» (Anna, 30)

«Ma ei mäleta viimast korda, mil ma oma telefoni helistamiseks kasutasin, seega telefoniseksile kindel ei!» (Holly, 29)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles