Inim-Barbie toitub vaid valgusest ja õhust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Lukyanova (vasakul)
Valeria Lukyanova (vasakul) Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Ukraina modell Valeria Lukyanova, kes on tuntud ka Inim-Barbie nime all, teatas hiljuti, et ta ei tarbi enam toitu ega vett. 23-aastane naine ütles, et ta üritab oma keha treenida toituma vaid valgusest ja õhust.

«Viimaste nädalate jooksul pole ma üldse nälga tundnud, ma loodan, et see on viimane faas ning peagi olen võimeline vaid õhust ja valgusest toituma,» sõnas Lukyanova. Lukyanova liitus hiljuti rühmitusega, mis usub, et toit ja vesi pole elamiseks vajalikud, kirjutab Daily Mail.

International Business Times on kirjutanud, et sellesse rühmitusse kuuluvad inimesed ei vaja toitu ega jooki, sest nad tarbivad «kosmilist mikrotoitu». Seda on kritiseeritud kui surmavat pseudoteadust ja paljud selle praktiseerijad on väidetavalt nälga surnud.

Oma imepeenikese piha, kondiste käte, suurte värviliste läätsede ning laitmatu meigiga Valeria on veendunud, et tema ongi elus versioon Barbie-nukust. Valeria arvates on Barbie ülim ideaalsuse kehastus. Pajud inimesed on aga veendunud, et Lukyanova on saavutanud oma Barbie-nukku meenutava välimuse tänu ilukirurgiale ja fototöötlusele.

Lukyanova on tunnistanud, et ta tahaks saada kõige ideaalsemaks naiseks internetis.

Varemalt on naine teatanud, et ta on vaimne õpetaja ning oskab suhelda tulnukatega läbi valguse. Ta usub, et suudab ka ajas rännata ja tal on väidetavalt olnud mitmeid kehaväliseid kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles