Seitse halba põhjust abiellumiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed abielluvad iga päev ja mõned neist teevad seda väga mõjuval põhjusel. Enamik inimesi abiellub armastuse pärast ja sellest tulenevalt tahavad nad terve elu selle inimesega koos veeta. Samas peaks mõtlema sellele, et omale terveks eluks partneri valimine on suur asi ning seda tuleks teha hoolikalt.

Kahjuks on ka neid inimesi, kes kiirustavad abiellumisega ja abielluvad valedel põhjustel. Kui plaanid abielluda ja mõni allpool olevatest põhjustest käib sinu kohta, siis peaksid ehk veidike mõtlema, kas abielu on õige samm, kirjutab The Stir.

Kõik su sõbrad ja sõbrannad on juba abielus. Tunne, et sa oled teistest justkui maha jäänud, ei pruugi just meeldiv olla ning võib-olla käivad sõbrannad sulle ammu peale, et sina ka abielluksid. Aga kaaslaste surve tõttu abiellumine pole kunagi hea idee. Kui sa oled hetkel vallaline, siis ära kaota lootust, kunagi leiad sinagi omale õige partneri.

Sa oled rase. Üks asi on see, kui te plaanite niikuinii abielluda ja nihutate pulmakuupäeva vastavalt beebi sündimise tähtajale. Hoopis teine lugu on aga siis, kui saite rasedusest teada ja hakkate nüüd sellepärast paaniliselt pulmi korraldama. Lapse jaoks saab raske olema see, kui ta ei näe oma vanemaid romantilises suhtes.

Tahad abielluda, et seksida. Olgu põhjuseks kultuur või religioon või oled lihtsalt ise otsustanud, et enne abiellumist sa vahekorda ei astu, pole see siiski piisavalt hea põhjus, miks kellegagi abielluda. Võimalik, et oled ootamisest väsinud, aga pea meeles, et tõeline armastus on ootamist väärt.

Abiellumine muudab kooselu odavamaks. Te ei taha enne abiellumist kokku kolida, samas tahaksite oma kulusid kellegagi jagada, sest niimoodi on elamine odavam. Kõige parem viis selle olukorra lahendamiseks on võtta omale korterikaaslane, kellega kulusid pooleks teha. Sel viisil saad ka proovida, kas sulle üldse meeldiks kellegagi koos elada.

Su bioloogiline kell tiksub. Kuna meditsiin on edasi arenenud, võivad naised tänapäeval lapsi saada hilisemas eas kui varemalt. Ja alati on võimalik adopteerida.

Mees ähvardab sind maha jätta. Kui mees survestab sind abielluma, siis võib põhjus olla selles, et ta tahab sind «enda omaks» teha enne, kui sa tema tõelist olemust tundma õpid. Kui ta ähvardab sind maha jätta, kui sa temaga abielluda ei kavatse, siis mõtle parem selle suhte lõpetamise peale.

Tahad abielluda elamisloa tõttu. Oled pikemat aega mõne välismaalasega suhtes olnud ja nüüd hakkab tema elamisluba kehtivust kaotama. Kui sa pole nõus temaga abielluma, siis ilmselt saadetakse su silmarõõm riigist välja. Aga tead mis? Kui teie suhe peab püsima jääma, siis ei takista seda ka võõrad riigid ega ajavööndid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles