Päris ehtsa riisipudingi tegemine nõuab natuke kannatust, kuid tulemus on seda väärt. Selle retsepti järgi saad 4 magustoitu.
Riisipuding mangoga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1 dl jasmiiniriisi
3 dl vett
200 g kreemjat kookospiima
½ dl suhkrut
½ tl kivisoola
2 tk mangot, tükeldatud
Mündi lehti
Lase riisil vees paisuda minimaalselt 3 tundi, veel parem kui üleöö. Kuumuta riisi kaane all 15 minutit ja lisa kuumale riisile kookospiim, suhkur ja sool. Lase riisil 30 minutit jahtuda. Koori ja tükelda mango ja maitsesta hakitud mündi lehtedega.
Serveeri kihiti mango tükkide ja riisiga.