Kui tahad nädalavahetusel oma perele midagi erilist valmistada, proovi Morning Glory suppi kümnele.
Aasiapärane supp Morning Glory
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
250 g vokinuudleid
3,75 l kala või köögivilja puljongit
25 g rohelise karri pastat
150 g porgandit, ribadena
50 g rohelist sibulat, ribadena
500 g kirsstomateid, poolitatuna
300 g avokaadot, tükeldatuna
500 g tofut, kuubikutena
5 laimi mahl ja riivitud koor
magusat tšillikastet
Kuumuta puljong keemiseni, lisa roheline karripasta, porgand, sibul ja nuudlid. Keeda umbes 4 minutit, kuni köögiviljad on poolküpsed. Lisa tomatid, avokaado, laimikoor ja kuumuta keemiseni. Maitsesta soola ja laimimahlaga. Serveerimiseks tõsta tofukuubikud kausi põhja, vala peale supp ja kaunista tšillikastmega.
Nipp! Supp maitseb eriti hästi koos lehtkoriandriga.