Aasia toidu nautijatel on põhjust sel nädalavahetusel koju jääda, et jääks rohkem aega köögis katsetamiseks. Pakume välja toreda retsepti, millest saab 25 maitsvat wontonit.
Wontonid aasiapärase kastmega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1 pakk wontoni tainast või kevadrulli tainast
1 munakollane
toiduõli
Täidis:
100 g krevette, koorituna
250 g hakkliha
2-4 sl austrikastet
1 sl wasabi ja seesami maitseainesegu
1küüslauguküüs, pressituna
Kastmeks:
1 sl Tai sojakaste
100 ml magus tšillikaste
Sega täidise komponendid ühtlaseks massiks ja tõsta tainatükile. Määri taina servad munakollasega ja voldi tainas kokku. Friti wontonid 190°C juures kuni need on kuldpruunid.
Sega kastme komponendid omavahel ning serveeri wontonid kastmega.