Ainult meestele: kümme märki, et oled lootusetult armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa oled kohanud oma elus palju toredaid naisi, aga pole tahtnud end tõsisemalt siduda. Nüüd on aga sinu tähelepanu hõivanud üks naine, kes võiks olla «see õige».

Selge märk sellest, et oled armunud, on soov temaga koos olla rohkem kui omaette aega veeta. Meesteportaal Askmen on välja toonud veel kümme märki, mis viitavad sellele, et oled kõrvuni armunud.

Oled oma eksi unustanud

Sageli kulub pärast lahkuminekut omajagu aega endise kallima peale mõeldes ja tekib kahtlus, kas üksi jäämine oli üldse hea mõte. Olenevalt sellest, kui kaua te koos olite, võivad need mõtted korduvalt esile kerkida. Isegi siis, kui jõuad vahepeal veenduda, et oled temast üle saanud.

Kui pärast uue silmarõõmuga tuttavaks saamist pole need mõtted sind enam kordagi tülitanud, oled ilmselt armumas. Tõenäoliselt on sul nüüd palju raskem meenutada, mis oli endises naises nii imelist, et sul pärast lahkuminekut pole õnnestunud kuidagi edasi minna. Sa ei kujuta ettegi, et keegi teine oleks niivõrd äge, nagu on see uus naine.

Sa mõtled kogu aeg temale

See on selge märk, et oled armumas või temast juba lootusetult sisse võetud. Mõtled temale kogu aeg, ilma otsese põhjuseta. Loodad, et temagi sulle nii palju mõtleb. Tahaksid hirmsasti teada, millega ta parajasti tegeleb ja sul on kiusatus talle helistada. Oma sõprade seltsis tänaval jalutades märkad ootamatult, et kinoplakatit nähes tuleb sulle pähe mõte, kui väga tema seda filmi näha tahaks, mis sest, et sind ennast see ei huvita. Kui ta on sul meeles ka õhtul, kui uinud ja hommikul, kui ärkad (ja ehk näed teda uneski), siis pole sul vaja edasi lugedagi, et teada, kui väga armunud sa oled.

Sind huvitab, mida ta tahab

Selleks on oma põhjus, miks sind ei kõiguta suvalise naistuttava arvamus ja tahtmised. Kui oled armunud, siis on need sulle väga olulised. Sa tahad tema elus osaleda. Tahad teada, mida ta oma töökaaslastega ette võtab ja kus ta nädalavahetuseti käib. Sa tahad teada, mis paneb teda naerma või kuidas ta oma kohvi eelistab, sest sa tahad teda ise naerma ajada ja talle kohvi teha.

Tema kiiksud on hurmavad

Sellised asjad, mis teiste puhul ajaksid sind pigem närvi, on tema juures armsad ja huvitavad. Need väikesed kummalised asjad, mis ta teeb, teevad ta eriliseks ja ainulaadseks ja see meeldib sulle. Sa ei saa täpselt aru, miks, aga ta meeldib sulle just sellisena nagu ta on.

Ta tundub sulle liiga hea

Kui sa tunned end temaga koos olles atraktiivsema ja targemana, ent siiski kahvatud tema kõrval, siis pole see kõigest imetlus. See viitab juba pisut sügavamatele tunnetele. Ilmselgelt on sul ees roosad prillid, kui arvad, et kõik, mis ta teeb või ütleb, on imeline.

Sa ei märka enam nii väga teisi naisi

Paned küll tähele, kui ilus naine kõnnib mööda, kuid suurem osa neist jääb sinu tähelepanuta. Sõbrad küsivad sult, kas sa ei näinud toda kaunist blondi, aga sa tõesti ei märganud, sest keegi pole nii ilus kui tema. Sa isegi ei flirdi enam nii tihti kui enne. Ta on alati ruumis kõige kaunim naine.

Sulle meeldib temaga koos olla

See märk on ilmselge, kuid mitte vähemtähtis. Sa ootad kannatamatult, et saaks temaga koos olla. Sind ei huvitagi, mida te koos olles teete, peaasi, et saaks olla temaga. Kui olete lahus, igatsed tema järele ja oletad, kui palju talle meeldiks näiteks see tegevus, mis sul parasjagu käsil on (ja kui palju rohkem sa seda naudiks siis, kui ta sinuga oleks).

Kompromisside tegemine pole mingi pingutus

Kui keegi, kellega sulle väga meeldib koos olla, tahab, et sa talle mingi väikese asja poolest vastu tuleksid ja sa pole sugugi nõus, siis sa pole ilmselt armunud. Oled ikka veel arvamusel, et kõik peab toimuma sinu soovide järgi ja just nii, nagu sulle paremini sobib. Armumisele viitab see, kui tema rõõm teeb sindki rõõmsaks. Armunud mees läheb meeleldi naise palvel pühapäeva varahommikul maad kaevama, kuigi tavaliselt eelistaks sel ajal magusasti magada. Ühtäkki on kõik tema soovid sulle väga tähtsad, tahad teha endast kõik, et ta oleks õnnelik ja rahul.

Tema on prioriteet

Kui varem oli su elus esikohal näiteks töö või trenn, siis nüüd oled valmis kõigest loobuma, kui ta on nõus sinuga välja tulema. Sa ei taha enam nädalavahetusel tööd koju kaasa võtta, sest ehk on võimalus, et saad temaga koos aega veeta. Kõik ülesanded, mis olin enne kriitiliselt tähtsad, tunduvad nüüd mõttetud.

Mõtled tulevikule ja näed seal ka teda

Kui sinu tulevikplaanidesse mahub ka see armas naine, ei tundu see sugugi hirmutav. Ka teie eesolev kohting tekitab rõõmsat elevust, mitte vastakaid tundeid. Selle naisega on hea tulevikuplaane teha, näeksid teda rõõmuga enda kõrval ka aasta pärast. Kui mõtled kolme kuu pärast toimuvale üritusele, näed oma kujutluses enda kõrval just teda, see pilt on kuidagi loomulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles