Kuus põhjust, miks naised armastavad kontsakingi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Leidub naisi, kes kannavad kontsakingi vaid pidulikumatel puhkudel. Ent on ka selliseid naisi, kes ei kujutaks oma igapäevast elu ette ilma naiselike kingakesteta.

Naisteportaal Hello Giggles pani kirja kuus põhjust, miks naised kontsakingi armastavad. See kehtib ka nende kohta, kes neid harva kannavad.

Poodides on niivõrd lai valik ilusaid kontsaga kingi. Kontsakingi on erineva kuju, kõrguse, värvi ja isegi erineva kontsaga. Lisaks värvile saab valida ka erineva mustri ja kaunistustega kingakeste vahel. Paljud naised eelistavad kontsaga kingadele aga täistallaga kingi, sest nad tunnevad end neid kingi kandes tasakaalukamalt. Kui valik on niivõrd lai, miks siis mitte neid armastada?


Kontsaga kingad tekitavad täiskasvanu tunde. Mäletad, kui olid veel väike tüdruk ja salaja ema kingi proovisid? Kindlasti unistasid siis, et saaksid juba suur olla ja iga päev kauneid kingi kanda. Kontsakingadel on maagiline võime naisi enesekindlamaks muuta ja tekitada tunde, et nad on tähtsad.

Kontsakingad muudavad riietuse naiselikumaks. Kui oled harjunud tenniseid kandma ja paned ühel hetkel kontsakingad jalga, siis tunned end kahtlemata naiselikumana. Esialgu võid ka ebakindlust tunda, sest kontsadega kõndimine on kunst, mida tuleb õppida. Kui tahad iga päev glamuurne ja naiselik olla, siis tasuks kindlasti oma riietuse juurde sobitada kaunis kingapaar.


Kontsakingad tekitavad mulje, et jalad on treenitud ja heas vormis. Kontsad muudavad jala pikemaks, siledamaks ja tekitavad mulje, et jalad on kenasti treenitud. Mõtle ise, kas sa ei tunne end kui supermodell, kui kannad kõrgeid kingi? Peale jalgade mõjuvad kontsad ka pepule, tõstes pepu veidike ülespoole ja muutes selle näiliselt pringimaks.

Kontsad muudavad pikemaks. Nagu eelmises punktis mainitud, kontsad teevad jalad pikemaks ja seetõttu paistad sa pikemana kui tegelikult oled.

Pole paremat tunnet, kui pärast pikka õhtut kontsakingade jalast võtmine. Kõik naised teavad seda tunnet, kui oled terve päeva või õhtu kontsadega olnud ja saad kingad lõpuks jalast võtta. Tunne on maagiline!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles