Kaisa Selde astus oma kummalise foobia vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Selde
Kaisa Selde Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Seriaalis «Kartulid ja apelsinid» Britat kehastav Nukuteatri näitleja Kaisa Selde rääkis ajakirjale Naisteleht, et kardab väga õhupalle ja sundis end sellest hirmust üle saama.

«Näitlejana ei saa ma endale selliseid totraid foobiaid lubada ning seetõttu olen endaga selle välja juurutamiseks päris palju vaeva näinud, kuid siiani pole eriti mugav õhupalli vahetus läheduses viibida,» nentis ta.

Suurim väljakutse oli Kaisale mõni aasta tagasi Amsterdamis, kui ta oli koreograaf Paul Selwyn Nortoni assistent. Lavakujundus koosnes õhupallidest ja ta pidi nende täis puhumiseks paluma endale eraldi assistendi. Piinlikkusest mõistis Kaisa, et nii ikka ei saa ja ta on tugevam kui see hirm.

«Ostsin siis endale sada õhupalli ning lubasin, et ei lõpeta enne, kui olen need kõik suutnud täis puhuda. See protsess oli täis suurt hirmu, pisaraid ning rohket eneseületust, kuid sain sellega hakkama,» on ta ta enda üle uhke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles