Elisabet Reinsalu: tänapäeval lüüakse sageli suhtele käega

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnateatri näitleja Elisabet Reinsalu.
Linnateatri näitleja Elisabet Reinsalu. Foto: Liis Treimann/Postimees

Seriaalis «Kartulid ja apelsinid» psühholoog Viviani mängiv Elisabet Reinsalu tunnistas ajakirjale Anne&Stiil antud intervjuus, et inimesed küsivad talt nüüd tõsimeeli suhtenõu. Kuigi ta on oma mehega koos olnud 18 aastat, on tal oma suhte tarkust raske sõnadesse panna.

«Võib-olla on mul lihtsalt õnne olnud,» oletab ta. «Minu tee on olnud abikaasaga kokku ja koos kasvada. Eks mõnikord virisen ja mõnikord on kooselu ka töö. Aga pingutus on ka mõnus, kui tead, et ajate ühist asja.»

Näitlejal tuleb oma töös ikka ette intiimstseene ja Elisabeti sõnul tuleb teatud rõõmus ärevus ja erutusseisund mängides kasuks. «Aga annan endale aru, et see, mis toimub laval, ei pea üle kanduma garderoobi. Kui hakkaksin saatma signaale, et olen huvitatud, oleks see tegelikult katastroof! Pealegi, fantaasias on kõik palju ägedam.»

Näitlejanna sõnul teab ta mees väga hästi, et see, mis toimub laval, ei ole päris. Tal pole kavatsustki atraktiivset võõrast kohates purustada kõik, mis tal on. «Tänapäeval lüüakse sageli käega: ah, elukaaslane on nii- ja naasugune, ma ei jaksa temaga! Aga oli ju hetk, mil otsustasite hakata koos elama? Uue inimesega oleks samamoodi ja jälle tekiks probleemid. Sa pead leidma endas jõudu uuesti vaimustuda inimesest, kes on sulle tuttav. Seadma oma fookuse temale, keda oled armastanud.»

Loe pikemalt persoonilugu Elisabet Reinsalust ajakirja Anne&Stiil värskest märtsinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles