Video: kuidas vähem kui aastaga viie lapse vanemaks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Oklahomas sai üks paar ühe aasta sees viie lapse vanemaks - peale kolmikute adopteerimist jäi naine kaksikuid ootama.

Sarah ja Andy Justice pöördusid arsti poole pärast seda, kui olid juba pikka aega proovinud lapsi saada. Neile öeldi, et kunstlik viljastamine maksaks kuni 60 000 dollarit ja tõenäosus rasestuda on vaid 10 protsenti, vahendab Emmede Klubi.

Peale selle uudise kuulmist otsustasid nad adopteerimise kasuks. Kui Sarah läks naisega, kes nende tulevast last kandis, koos arsti juurde, ütles arst ultraheli käigus, et üllatuslikult ei ole tulemas mitte üks, vaid lausa kolm beebit.

Abielupaar leidis, et see on lausa suurepärane, sest nad soovisid veel lapsi, aga ei tahtnud hea meelega seda keerulist adopteerimise protsessi veel kord läbida. «See on just see, mida me soovinud oleme!»

Beebid Joel, Hannas ja Elizabeth, sündisid üheksa kuud tagasi enneaegsetena. Nad olid veel sünnijärgses intensiivraviosakonnas, kui Sarah ja Andy said veel ühe suure üllatuse. Sarah oli rase! Kaks kuud hiljem said nad ultraheliuuringuga teada, et ootavad kaksikuid.

Andy oli enne nalja teinud, et kindlasti saavad nad nüüd kaksikud, aga ta ei arvanud hetkekski, et see nii ka juhtuda võiks.

Peale seda palus Andy naljatades Sarah’l endale õpetada, kuidas oma suud õigel hetkel kinni hoida.

Neid on magamata ööde ajal perekond väga palju aidanud. Keegi on koguaeg Sarah’l abiks, kuni Andy tööl on.

Värsked lapsevanemad ütlesid, et lastel kulub päeva jooksul umbes 40-50 mähet, mis teeb umbes 300 mähet nädalas. Õnneks on need kõik siiani neile annetatud.

Andy ütles tänuväärselt, et neil on tõeliselt vedanud. Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles