Video: tee omale vallatu juukselips nagu Kriss Soonikul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. 
Kriss Soonik
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. Kriss Soonik Foto: Mihkel Maripuu

Vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul kandis moedisainer Kriss Soonik põnevat ja silmatorkavat soengut. Juukselipsu on sageli kandnud ka seltskonnatäht Anu Saagim. Vaata lähemalt videost, kui lihtne on seda endalegi teha ja proovi järele!

Juukselips on glamuurne ja silmatorkav soeng, mida saavad kanda pikkade juustega naised. Kuigi välimuse järgi võiks arvata, et selle tegemine on keeruline, on see tegelikult lihtsamast lihtsam ja väga mitmekülgne soeng, mida saab teha nii pealaele kui kuklasse.

Esiteks kanna juustesse juukselakki ja kammi läbi. Tee tavaline hobusesaba. Kammi hoolikalt juuksed kuklast üles tihedasse patsi. Patsi ümber kummi sidudes jäta viimase keeruga juustesse silmus, nii et patsi ots jääb ettepoole. Säti «silmus» kauniks lipsuks ja ettepoole jäänud osa tõmba taha lipsu keskmiseks osaks. Kinnita juukseklambritega patsi lahtine ots ja lipsu küljed. Kui lips on paigas, kinnita soeng juukselakiga.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles