Pildid: Katrin Kuldma moeloomingut kandis presidendi vastuvõtul kaheksa külalist

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtu kätlemistseremoonia. Ekspress Grupi nõukogu liige Hans H. Luik ja Kristiina Tänavsuu.
Presidendi vastuvõtu kätlemistseremoonia. Ekspress Grupi nõukogu liige Hans H. Luik ja Kristiina Tänavsuu. Foto: Presidendi kantselei

Eesti moedisainer Katrin Kuldma, kes ise viibib praegu moelinnas Milanos, ütles Naine24’le, et tema loomingut võis tänavu presidendi vastuvõtul kohata mitme külalise seljas.

Katrin Kuldma komplekte kandsid Kristiina Tänavsuu, Kaja Elstein, Terry Tamm, Ants Sild, paarid Villu ja Inna Veski ning Enno ja Tiina Harjak. Eriti hea meel on Katrin Kuldmal Ants Silla ülikonna, frakielementidega valge särgi ja valgekikilipsu üle, sest see kooslus on tõeliselt omanäoline.  

Lisaks on moedisaineril hea meel teatada, et tema tikandid, mille sarnaseid sai näha presidendi vastuvõtul, on uuest sügishooajast sisse ostetud moepealinna Milano kõige kuumemasse Dolce & Gabbana uute disainerite poodi «Piave 37». «See leping sai alla kirjutatud just eile meie armsa kodumaa sünnipäeva õhtul!» rõõmustab Kuldma ja lisab, et see peaks olema Eesti moedisainile hea uudis. Sarnaseid tikandeid sai näha näiteks Kaja Elsteini punasel jakil ja Tiina Harjaku sinisel kleidil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles