Märke, et sina ja partner ei sobi seksuaalselt kokku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba magab!
Juba magab! Foto: SCANPIX

Regulaarne seks aitab partneritel füüsiliselt ja emotsionaalselt ühenduses olla. Aga kui sina ja partner seksuaalselt kokku ei sobi, siis võib see suhtes tõsiseid probleeme tekitada.

Ajapikku muutub armatsemine harvemaks ja lõpuks puudub teie suhtest üldse seks. Paljud paarid, kes muus osas oleksid õnnelikud, on läinud lahku, sest nad ei sobi seksuaalses mõttes kokku. Healthmeup.com pani kirja mõned märgid, mis viitavad sellele, et sina ja partner ei moodusta voodis harmoonilist paari.

Teie libiidod ei sobi kokku

Libiidot mõjutavad mitmed asjad. Sina ja su partner ei pruugi seksist võrdselt huvitatud olla ja teatud erinevused pole suureks probleemiks, aga kui teie sugutung on väga suurel määral erinev, siis sellest võivad probleemid tekkida. Ja ära ole sugugi üllatunud, kui mees pole see, kes rohkem tahaks seksida.

Teid erutavad erinevad asjad

Mõnele meeldib karm seks, mõnele rollimängud, mõni eelistab aga seksida rohkem kui ühe partneriga korraga. Ära eelda, et see, mis erutab sind, sobib ka su partnerile. Näiteks võib ühele partnerile tohutult meeldida oraalseks, kuid teine partner vihkab seda. Kui teid erutavad erinevad asjad, siis võib üks partner olla seksuaalselt rahuldamata ja see mõjutab tervet suhet.

Teie seksuaalsed ootused ei ühti

Olgu põhjuseks pöörane seksiisu või ebatavaline seksikas fantaasia, alati ei pruugi su seksuaalsed ootused täide minna. Kui teie ootused on erinevad, siis võib üks partneritest hakata nende rahuldamiseks lahendust otsima väljaspool suhet ja see rikub teie suhte ära.

Üks partneritest ei mõtle teise tunnetele

Kui oled seksuaalses suhtes inimesega, kes ei arvesta sinu tunnetega, siis see viitab ka sellele, et te ei sobi seksuaalselt kokku. Üks partneritest keskendub vaid iseenda rahuldamisele ja see võib teises tekitada masendust.

Vahekord pole rahuldust pakkunud

Üks esimesi märke sellest, et te ei pruugi olla seksuaalselt sobivad, on see, kui teie esimene vahekord läheb aia taha. Võib olla mitmeid põhjuseid, miks üks teist või kumbki ei saanud orgasmi, üheks neist on ka võimalus, et te lihtsalt ei sobi kokku. Samas tasuks meeles pidada, et uue partneriga voodis olles võib üks teist närviline olla ja ka see võib seksi ära rikkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles