Seitse põhjust, miks mees võib olla eemalehoidev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes võib esineda mitmeid põhjuseid, miks mees võib tunduda eemalehoidvana. Kuigi see võib olla närvesööv, ei pruugi see olla sinuga seotud ega tähenda sugugi, et teie suhtes on probleeme.

Kuigi põhjuseid, miks mees hoiab eemale, võib olla mitmeid, eksisteerib seitse suhteliselt tavapärast põhjust, miks see nii võib olla, kirjutab Allwomenstalk.

Ta ei tunne end mehisena

Mees peab end mehisena tundma. Mõnele mehele piisab sellest, kui ta aeg-ajalt midagi parandada saab, mõni mees tahab olla pere ainus leivateenija, et end mehisena tunda. Pole tähtis, kuidas seda tunnet saavutada, fakt on see, et mees peab end mehiselt tundma. Lase mehel aidata kodus midagi parandada või julgusta teda jõusaali minema või sõpradega aega veetma.

Ta on tööst ja pereelust kurnatud

Muidugi tahaksid sa arvata, et tunned oma meest läbi ja lõhki, kuid mõnikord võivad teda teatud asjad häirida, millega ta ei taha sind koormata. Võib-olla on tema vanematega probleeme. Võib-olla tundub talle, et ta võib oma töökohast ilma jääda. Sinu jaoks võivad need tunduda probleemidena, mida on võimalik lahendada, kuid mehe jaoks valmistavad need ikkagi suurt muret.

Ta varjab midagi sinu eest (kuid see on hea asi)

Mõned mehed on kohutavad valetajad. Ja see ei tule sugugi kasuks, kui on tarvis korraldada üllatuspidu või kui ta üritab mõnd lahedat kingitust sinu eest varjata. See võib tunduda veidrana, kuid pidevalt sinu läheduses olemine tähendab seda, et mees võib oma saladuse paljastada. Ja kuigi see võib lühiajaliselt segadust tekitada, teavad mehed, et pikas perspektiivis on varjamine ja eemale hoidmine seda väärt.

Tal on valus

Olgu tegemist füüsilise või vaimse piinaga, meestel on raskusi keerulisel ajal abi otsimisega. Sageli tõmbuvad nad sellises olukorras endasse. Taolistel nõrkushetkedel ei tunne mees end mehisena (vt esimest punkti).

Ta ei tunne end atraktiivsena

Kõik tahavad head välja näha. Mehed teavad seda väga hästi. Ka neil võib juhtuda, et püksid ei lähe enam jalga või lemmik T-särk on väikseks jäänud. Probleeme tekitab juurde see, kui naine soetab mehele rõivaid, kuid ei tea täpselt tema rõivasuurust. Mees tunneb kohustust naise ostetud riideid kanda, kuigi ta ei tunne end neis üldse mugavalt. See võib vaimselt talle halvasti mõjuda ja ta võib hakata eemale hoidma.

Ta võitleb vaimse tõkkega, millest ta jagu ei saa

Võib-olla on lähenemas mõne tööprojekti tähtaeg ja ta pole veel projekti suutnud lõpule viia. Mõnes mõttes võib takistuseks olla ka motivatsioonipuudus. Kahjuks pole sellise takistuse puhul suurt midagi teha, kui vaid mõista mehe olukorda. Lõpuks peab ta ikkagi end ise kokku võtma ja probleemile lahenduse leidma.

Ta on majanduslikult kurnatud

Kuigi tõeline armastus ei peaks kunagi sõltuma pangakontost, tahavad mehed alati tunda, et nad on majanduslikult kindlustatud ning suudavad oma lähedasi ülal pidada. Kui mehele tundub, et tal on rahalisi probleeme, siis see võib takistada tal teiste asjadega elus edasi liikuda. Sellest on raske üle saada või sel murel lihtsalt minna lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles