Miks valetavad naised selle kohta, mitu voodikaaslast on neil olnud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järjekordselt on tehtud üks uuring, milles võeti vaatluse alla inimeste voodielu. Sel korral osalesid uuringus peamiselt tudengid ja neilt uuriti, kas nad avaldavad oma voodikaaslaste arvu või pigem valetavad selle kohta.

Tulemused näitasid, et umbes 20 protsenti noortest naistest ütleb tavaliselt, et neil on tegelikust vähem voodipartnereid olnud. Meeste puhul selgus aga, et 12 protsenti tugevama sugupoole esindajatest pigem ütleb tegelikust suurema voodikaaslaste arvu, kirjutab The Telegraph.

Kas see paneb imestama? Kui arvestada, et seks pole praegusel ajal enam teema, millest ei julgeta rääkida ning sageli kirjutab ka meedia seksiteemadel, siis ei tohiks ju voodipartnerite arv olla häbiasi.

Ent asi pole selles. Pigem mängib rolli see, et seksikuse ja atraktiivsuse vaatenurgast arvatakse, et naised, kes «näevad head välja», peaksid end meeste jaoks raskesti kättesaadavaks tegema. Sel teemal on kirjutatud palju raamatuid, kõigis neis jagatakse naistele nõu, et nad seksiga võimalikult kaua viivitaks, et oma suhte tõelisuses veenduda.

Pole vast suur üllatus, et paljud naised ei usu taolisesse käitumisviisi, kuid voodikaaslase arv on siiski midagi, mille kohta valetatakse. Kas naised ise üldse teavad, kui palju voodikaaslasi neil on olnud?

Leidub neid, kes ütlevad «see oli vaid üheöösuhe, seega ma ei arvesta seda». Teine populaarne «vabandus» on see, et «me olime purjus». Tekib küsimus, et keda need naised üritavad lollitada. Miks mitte julgelt tunnistada oma voodikaaslaste arvu, olgu see siis suur või väike?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles