Helen Sürje välimuse eest Eesti Laulul hoolitseb Britt Samoson

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 backstage
Eesti Laul 2014 backstage Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eelmisel reedel, 14. veebruaril avalöögi saanud konkursi Eesti Laul 2014 saatejuhtideks valiti Helen Sürje ning Henrik Kalmet. Niivõrd suurejoonelise konkursi juhtimine on kindlasti ka omaette väljakutse, mis nõuab raudset närvi ning pingetaluvust, kirjutab Buduaar.

Saatejuhi amet pole Helenile võõras, kuid nii suurejoonelist konkurssi nagu seda on Eesti Laul, pole ta varem juhtinud. «Loomulikult on mul väga hea meel, et mulle saatejuhi kohta pakuti. Õnneks olen ETVs ka varem ühtteist teinud, seega tiim on tuttav ja selle maja inimestega on alati hea soe koos asju teha, me kõik toetame üksteist,» kommenteerib Helen.

Väga olulisel kohal on ka saatejuhi riietus! See peab olema stiilne ning saatejuht peab end oma riietuses ka mugavalt tundma. «Riietuse paneme kokku koos stilist Britt Samosoniga ja kuna ta on minu hea sõbranna, on see protsess lihtne ning me usaldame teineteist. Esimese saate jaoks voolis ta öö otsa minu kaelaehte juppe ja sättis neid kokku, väga kihvt sai kusjuures! Mina nägin tulemust alles vahetult enne saadet. Kuna meil on ka tavaelus üpriski sarnane riietumisstiil ja me mõlemad hindame mugavust, siis meie koostöö sujub ilusti,» tõdeb Helen.

Iga saate juhtimine on omamoodi väljakutse, kuid antud saate puhul leiab Helen, et suurema väljakutse ees seisavad pigem konkursil osalejad kui tema ise. «Mõtlen nii, et väljakutse on see ikka muusikutele ja lugude autoritele, see on nende saade ja võistlus, minu ülesanne on infot vahendada, elan neile kaasa ja nii on kerge muud pinged unustada,» tõdeb Helen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles