Mida mehed naiste juures kõige rohkem armastavad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi naisekeha on alati pilke püüdnud, ei tohiks naised oma keha muutmisega liiga kaugele minna, sest see võib ohtlikuks muutuda. Eriti arvestades fakti, et mehed on tunnistanud, et eelistavad loomulikku naisekeha.

Selleks, et naistele meelde tuletada, kui väga mehed neid hindavad, pani suhteportaal YourTango kirja kuus kehaosa, mida mehed naiste juures lausa armastavad.

Juuksed. Meestele meeldib see, kuidas naiste juuksed terve päeva kergelt šampooni järgi lõhnavad. See, kuidas juuksesalgud on õrnalt näo ees, et mees saaks need eemale lükata ja sind suudelda. See, kuidas naise juuksed läigivad, muutes nende puudutamise peaaegu võimatuks.

Silmad. Naiste silmad võivad olla hüpnotiseerivad, hoolimata sellest, kas need on meigitud või mitte. Pealegi, mitmed uuringud on näidanud, et mehed eelistavad naiste loomulikku ilu, mitte paksu meigikihti.

Nahk. Naise nahk on pehme ja sile, kutsudes mehi seda puudutama. Nahk on ka üks peamisi põhjuseid, miks mehed eelistavad seksikalt aega veeta naisega, mitte oma suure pornofilmide kollektsiooniga: pole midagi paremat kui oma naha tundmine teise inimese naha vastas.

Rangluu ja kaela kumerus. Rangluu on meeste jaoks lausa vastupandamatu. Võib-olla peitub põhjus selle nõgususes, tänu millele on hea oma nina sinna pista ja naise nahka nuusutada või talle üks musi kinkida. Naistel pole selle vastu midagi, sest see piirkond on naise kehal üks erogeensemaid.

Kehakumerused. Kumerad sääremarjad. Kumer selg. Kumerad puusad ja kaunis pepu. Naise kehaehitus lausa karjub: «Ma olen naine, vaata mind!» Kallid naised, ärge muutke oma keha ilukirurgia abil, meestele meeldib see loomulikuna rohkem.

Rinnad. Põhimõtteliselt kuuluvad ka rinnad kehakumeruste alla, kuid kuna rinnad on meeste jaoks niivõrd hullutavad, väärivad need eraldi punkti. Meestele meeldib neid vaadata. Neile meeldib rindasid katsuda. Nad tahaksid kasutada neid padja asemel. Pole oluline, kui suured või väikesed rinnad on, ainuüksi fakt, et naisel on need olemas, ajab mehi hulluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles