Kuidas oma jalgu seksikamaks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljude jaoks on kaunid jalad seksikuse sümboliks. Kujuta ette, et muudad ruumis kõik sõnatuks, kui sisened miniseelikus ega pea muretsema inetu tselluliidi või oma jalgade kuju pärast. Kas see poleks imeline?

Ka saledatel inimestel on probleeme jalgadega. Hoolimata sellest, et nende kõht on lame ja pepu prink, võivad jalad olla liialt kondised või veidra kujuga. Siin on mõned nõuanded, kuidas oma jalgu seksikamaks muuta, kirjutab healthmeup.com.

Kuidas tselluliidiga toime tulla? Tselluliit on naha alla kogunenud rasv, mis meenutab apelsinikoort. Kõige rohkem esineb tselluliiti reitel ja pepul, kuid seda võib olla ka kõhul, puusadel ja kätel.

Kas tselluliidist on võimalik vabaneda? Kui muuta oma elustiili ja kehahoiakut, siis on võimalik ka tselluliiti vähendada. Kuigi tselluliidi otseseks põhjuseks ei ole rasv, aitab üldise rasva koguse vähendamine kehas vähendada ka sidekudedele osutatavat survet. Parimaks lahenduseks on treenimine.

Kõige parem oleks proovida erinevaid treeninguid, et vähendada keharasva ja muuta oma keha vastupidavamaks ning treenida lihaseid neis piirkondades, kus sul esineb kõige rohkem tselluliiti. Suurenenud lihasmass täidab ära need kohas, kus nahk võib rasvakaotuse tõttu lõdvem olla.

Kuidas oma jalgu treenida? Jalad on kogu keha tugisüsteemiks ja nende tugevus ning paindlikkus on vajalikud selleks, et jalad oleksid kenasti vormis. Naistel on rohkem probleeme jalgade vormis hoidmisega kui meestel, sest naised eelistavad aeroobikat või taolist trenni, mis põletab küll kaloreid, kuid ei kasvata lihasmassi ega vastupidavust.

Selleks, et jalgu vormi saada, on kõigepealt oluline kasvatada lihaseid. Näiteks raskustega kükkide tegemine aitab hästi jalalihaseid tugevamaks muuta. Tugevad lihased annavad jalgadele ideaalse kuju.

Kui sa oled sale ja soovid oma jalgu vormi saada, proovi raskustega treeningut, et suurendada lihasmassi. Lisaks sobivad sörkjooks ja kõndimine, sest mõlemad mõjuvad jalalihastele hästi. Pea meeles, et jalgade vormi saamiseks tuleb need kõigepealt tugevamaks treenida ja lihaseid kasvatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles