Kuidas tõlgendada mehelt saadud valentinipäevakinki?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sulle tundub, et valentinipäeva tähistamine on ülehinnatud, siis leidub palju inimesi, kes sinuga ei nõustu. Paljud inimesed on elevil seetõttu, et partner teeb neile valentinipäevaks romantilise kingituse või üllatuse. Pealegi, valentinipäevaks tehtud kingitusest saab nii mõndagi välja lugeda.

Mida mees sulle öelda tahab, kinkides valentinipäevaks lillekimbu või ehteid? iDiva aitab valentinipäevakinke tõlgendada.

Lillekimp. Lilled võivad kahte asja öelda: a) mees pole (veel) millekski tõsiseks valmis ega hakanud erilist kinki otsima; b) ta on kokkuhoidlik. Naistel pole midagi ilusa lillekimbu vastu, ent mehed peaksid teadma, et aasta romantiliseimal päeval jääb ainult lilledest väheks.

Šokolaad/kommid. Kui mees pole neid just ise käsitsi valmistanud, siis ei ole ta eriti loominguline. Või unustas ta ära, et on valentinipäev ning ta üritab kommikarbiga seda heastada. Šokolaad maitseb naistele, selles pole kahtlustki, aga kas valentinipäeval piisab vaid kommikarbist? Vist mitte.

Sõrmus/ehted. Sellest mehest tasub kinni hoida! Iga naine võib öelda, et sõrmuse kinkimine väljendab pühendumist. Seega, kui mees kingib sulle kauni sõrmuse - või kallid kõrvarõngad -, siis see näitab, et tal on plaanis veel tükk aega su seltskonda nautida.

Suur karvane kaisukaru. Loodetavasti loed sa seda punkti huvi pärast ja su kaaslane pole sulle tegelikult kaisukaru kinkinud. Miks? Sest kaisukaru, pehme jänku ja kõik muud sarnased loomad viitavad sellele, et su mees on lapsik. Kaisukarude kinkimine sobib teismelistele, kuid mitte täiskasvanud meestele.

Seksikas aluspesu. Pesu kinkimisel võib olla erinevaid tähendusi. Kui te olete alles hiljuti tuttavaks saanud ja mees kingib sulle seksika pesukomplekti, siis on asi selgemast selgem: ta ei taha aega raisata ja loodab sind kiiresti voodisse saada. Unusta see mees kiirelt! Kui te olete aga pikka aega koos olnud ja mees toob sulle kingiks pesu, siis see tähendab, et ta tahab oma lemmiknaisega seksika õhtupooliku veeta. Kuum!

Vein. Vein on hea moodus partnerile ütlemaks, et «ma tahan, et meie kohting kestaks hommikuni». Loodetavasti pole mees su ukse taha ilmunud kõige odavama veiniga, kallis ja kvaliteetne vein avaldab iga kell naistele rohkem muljet kui odav kaup.

Hinnaline parfüüm. Armas! Parfüüm ütleb, et mees on sinust huvitatud, kuid ta pole kindel, kas sina oled see üks ja õige tema jaoks. Ent positiivne on see, et teie suhtel on kindlasti tulevikku. Kui lõhn on selline, mis sulle meeldib, siis pole kahtlustki, et sina meeldid mehele. Kui ta pani lõhnaga mööda, siis mis seal ikka, vähemalt ta üritas.

Korvitäis kehahooldustooteid. Sel mehel on ka naiselikum pool ja ta teab täpselt, mida tema kallim naudiks. Korvitäis vannisoolasid, kehaniisutajaid ja öökreeme on kingitus, mis ühtki naist külmaks ei jäta.

Kott/raamat/telefon, mida sa ammu oled tahtnud. See mees kuulab sind ja jätab meelde, mida sa tahad. Selliseid mehi pole palju, seega tasuks temast kinni hoida. PS: see pole oluline, et õige kingi saamiseks pidid sa kuu aega järjest mehele vihjeid tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles