Kaisa Oja: ma ei välista, et hakkan taas beebidega tegelema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Oja
Kaisa Oja Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Tantsutreener Kaisa Oja on õppinud tegelikult füsioterapeudiks ja töötas ka aasta aega beebidega. See töö meeldis talle, aga jäi pooleli, sest ta tahtis ka teisi võimalusi proovida.

«Kuna ma olin sportlane, siis tundus mõte minna füsioteraapiat õppima ainuõigena ja ega ma praegugi teistmoodi arva. Need teadmised, mis ma Tartu Ülikoolist sain, on väga vajalikud mu tänases töös tantsuõpetajana,» selgitas ta Kroonikale.

«Füsioterapeudina töötasin ma siiski mingi aeg ka. Aasta aega võimlesin beebidega. Et muud tööd oli lisaks, ei saanud ma ühel hetkel sellega jätkata. Aga ma ei välista, et hakkan taas beebidega tegelema,» tunnistas Kaisa. «Mulle meeldis see siis ja meeldib praegu.»

Teise kõrghariduse omandas Kaisa Tallinna Ülikoolis, kus õppis kaugõppena võistlustantsu. «Ma alustasin õpingutega 2003. aastal ja 2009. aastal said need läbi. Tunnistan, et praegu on minu õppimisisu nii täis, et ma ei soovi sellele isegi mõelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles