Kaheksa tüüpi inimesi, kes seksivad kõige rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Singles in America ja Match.com tegid juba neljandat korda ühise valentinipäevaeelse küsitluse oma kasutajate seas. Seekord võeti luubi alla küsimus, kes seksib kõige rohkem.

  • Inimesed, kes tegelevad infotehnoloogia ja elektroonikaga

Uuringu järgi seksivad kõige rohkem just nendel ametialadel töötavad vallalised naised ja mehed kõige rohkem. Tuleb välja, et itimehed polegi nii igavad tüübid, kui võiks arvata, kirjutab Your Tango.

  • Need, kes elavad Miamis

Ameerikas seksitakse kõige rohkem Miamis. Sellest võib järeldada, et mida kuumem ilm, seda kuumem on ka magamistoas.

  • Vanemad naised

The American Journal leidis, et naised vanuses 80-99 on seksuaalselt märksa paremini rahuldatud kui naised 20ndates ja 30ndates. Rahulolu seksuaaleluga võib aidata ka naistel kauem elada.

  • Androidi kasutajad

Match.comi uuringu andmetel saavad nutitelefonide kasutajatest kõige rohkem orgasme just Androidi fännid. Võrreldes teistega väidetavalt suisa 55  protsenti rohkem.

  • Vabariiklased

Vabariiklased seksivad sagedamini kui teiste poliitiliste vaadetega inimesed Ameerikas.

  • Punapead

Kes arvas, et blondide elu on kõige seiklusrikkam, peab eksima. Tuleb välja, et kõige rohkem seksivad punapead ja blondid jäävad teisele kohale. Brünettide kohta polnud uuringus aga midagi märgitud, lisaks jäi selgusetuks, kas juuksevärvi puhul oleneb ka loomulikkus või mitte.

  • Meheliku mehe naine

Penn State’i uurijad leidsid, et naised, kelle mehel on kõrge testosteroonitase, naudivad seksi sagedamini.

  • Rikka mehe naine

Kas (rahakoti) suurus loeb? Newcastle’i uuringu järgi loeb küll. Pole täpselt kindel, miks see nii on, aga teadlased spekuleerivad, et varaka mehe naise elu on stressivabam ja seega on tal kõrgem östrogeenitase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles