Lugejad kirjutavad: esimene suudlus oli piinlik ja halb (vol 2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 valentinipäeva-teemalise lugejamängu raames on meile laekunud ka kirju, milles meenutatakse esimest suudlust kahetsusega, sest see läks paraku aia taha.

Olen alati olnud üks suur romantik. Kui jõudsin teismeikka, kujutasin ikka ette, et minu esimene suudlus on nagu muinasjutus: prints kappab valgel hobusel kohale ja siis me suudleme pikalt ja kirglikult nagu Mehhiko seebiooperites. Loomulikult, nagu Murphy seadusele kohaselt, oli minu esimene suudlus ikka hoopis teistsugune.

Olin sel ajal umbes 13. aastane ja veetsin suve lastelaagris. Mulle oli seal juba pikemat aega üks poiss silma jäänud, aga nagu ikka, siis juttu rääkima ei julgenud ma minna. Ta oli minust kaks aastat vanem ja pidevalt ümbritsetud suure poisteseltskonnaga. Viimasel õhtul toimus aga saalis disko. Võtsin oma julguse kokku ja kui silmarõõm üksi jäi, kutsusin ta tantsima. Õnneks ma korvi ei saanud ja nii me seal tantsisime, kuni ta tegi ettepaneku jõe äärde jalutama minna. Mina olin kohe rõõmuga nõus, sest sisimas lootsin, et nüüd saan oma esimese ja kauaoodatud suudluse.

Väljas oli mõnus suveõhtu, mulle tundus, et tema ongi minu prints valgel hobusel. Üks hetk jäime teineteisele sügavalt silma vaatama ja ma tundsin, et nüüd ongi see hetk - minu esimene suudlus. Ta kummardas minu poole, vaatas  silma ja ütles: «Sul suu haiseb!» Ma olin hämmingus, peaaegu nutmapuhkemise äärel. Tema aga naeris, tõusis püsti ning läks tagasi peole. Nii saingi oma esimese peaaegu suudluse. Siit väike loo moraal ka - pärast küüslaugu leibade söömist tasuks alati hambad ära pesta. Kahjuks sain mina sellest valusal teel teada.

***

Minu esimese suudluse lugu ei ole kahjuks eriti kena. Juhtus see siis, kui olin 14, veel väga lapselik ja käisin 8. klassis. Nimelt saadeti koolist paremaid õpilasi koos kohaliku kolhoosi eesrindlike komnoortega rajoonilinna mingile komsomoliüritusele. Sõit toimus kolhoosi mikrobussiga ja need täiskasvanud seltsimehed pruukisid ka ohtralt alkoholi. Nii juhtuski, et tagasisõidul krabas üks noor kalur mind oma karuembusesse ja vajutas mu suule mehise musi. Väga ebameeldiv musi oli, tatine, tubaka ja alkoholi järele haisev ja need vastikud vuntsikarvad läksid mulle suhu. Sestsaadik jälestan vuntsidega mehi! Asja tegi veel hullemaks see, et kaasas oli ka üks klassiõde, kes oli igavene intrigant. Järgmisel päeval kihas kogu me klass ja mõnitamist jätkus kauemaks. Sain rasked hingehaavad.

***

Olin 14-aastane ning hakkasin kasutama saiti rate.ee, tollal oli see väga populaarne veebileht. Hakkasin avastama sealt huvitavaid inimesi ning tekkis suur ühine tutvusringkond. Ühel päeval saatis mulle sealsamas kirja üks väga-väga kena poiss. Kuulas head muusikat ja meil olid sarnased huvid. Klappisime jutu poolest päris hästi, ta oli minust aastake vanem.

Ühel päeval, kui olime kõigest kuu aega tuttavad olnud, kutsus ta mind külla. Sõitsin Tartust Tallinnasse ning esimest korda temaga kohtudes jõime tema juures kohvi, sõime pastat, mis ta ema tegi ja hiljem läksime tema tuppa. Istusime ja ta ütles mulle, et olen väga ilus ning siis see juhtuski - mu esimene suudlus! See oli väga õudne, sest ma tõsiselt ei teadnud, mida teha. Ma ei teinudki suurt midagi, huuled olid paigal ja mõtlesin ainult, et mida ma tegema peaksin ning millal see ometi läbi saab. Ma isegi piilusin natuke samal ajal ringi ning nägin, et poisi toa uks oli lahti ning ta ema vaatas imestunud ja ülbe pilguga meid.

Peale seda jama oli mul nii häbi, sest tundus, et poiss on juba oma ea kohta üsna korralikult kogenud ja mina mitte. Panin oma asjad kokku, lahkusin ja häbenesin veel pikka aega kodus ega tahtnud poisse nähagi. Selle poisiga kahjuks enam ka edasi suhelda ei julgenud, kuigi tahaks, sest ta oli väga meeldiv!

***

Minu elu halvim suudlus juhtus ühel aastavahetusepeol, kui olin 15. aastane. Olin seal koos oma parima sõbrannaga ning ülejäänud inimestega tutvusin esimest korda. Seal oli üks poiss, kes mulle absoluutselt ei meeldinud, ka purjus olekus mitte. Ta oli ilmselgelt minust sissevõetud ning üritas igal võimalusel mulle külge lüüa.

Kui kell lõi 12, läksin verandale ilutulestikku vaatama ning jäin temaga kahekesi. Õues olid miinuskraadid, ent minul olid seljas vaid bikiinid ning rätik ümber, kuna olin äsja saunast tulnud. Järsku küsis see poiss, et kas ma teda uue aasta saabumise puhul suudleksin. Mul jäid sõnad kurku kinni ning tema võttis mu vaikimist kui nõusolekut. Poiss hakkas mulle lähenema ning sekund enne meie huulte puutumist pistis ukse vahelt pea sisse mu parim sõbranna.

Tänasin mõtetes kõrgemaid jõude ning üritasin sõbrannale pilguga mõista anda, et palun tule ja päästa mind selle võõra noormehe küüsist. Sõbranna kahjuks järeldas mu pahasest ning närvilisest pilgust, et soovin, et meid kahekesi jäetaks ning lahkus. Seejärel hakkas poiss mind suudlema ning ma lihtsalt hoidsin oma huuli paigal ning ootasin, et see õudus läbi saaks. Kui poiss eemale tõmbus, soovisin talle head uut aastat ja läksin minema.

Head lugejad, veel on aega oma suudlemislood meile saata! Loe lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles