Viis põhjust, miks võiks valentinipäeva üksinda tähistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatakse, et mitte keegi ei taha valentinipäeval üksi olla. Aga kui oled vallaline, kas oled kunagi mõelnud sellele, et tähistada valentinipäeval hoopis oma iseseisvust? Kas see, et sa oled tugev naisterahvas, pole piisav põhjus, et iseendasse ära armuda?

Valentinipäeval, kui kogu maailm muutub järsku punaseks ja romantiliseks, peaksid sa teadma üht saladust. Vallaline on tegelikult kihvt olla! Täpselt nii, seega sel aastal tähista 14. veebruaril hoopis oma vallalise staatust. Siin on mõned põhjused, miks sa võiksid valentinipäeva üksinda tähistada, kirjutab iDiva.

Sul ei pea olema kindlat plaani

Kõige närvesöövam aeg on vahetult enne valentinipäeva. Lõputud vaidlused, kuidas seda päeva tähistada, kus õhtust süüa või mida peole selga panna... Paarid võivad veeta lausa nädalaid, et planeerida ideaalset valentinipäeva. Ja ärgem unustagem ka õige kingituse otsimist, mis partnerile muljet avaldaks! Vallalised võivad sellele päevale aga muretult vastu astuda.

Sa võid teha plaane mõne erilise sõbraga

Eestis tähistatakse valentinipäeva ka sõbrapäevana, seega miks mitte minna sõbranna(de)ga kohvikusse või õhtul välja? Pealegi, kas oled märganud, et kui oled suhtes, siis pole sul sõprade jaoks justkui üldse aega. Kasuta sõbrapäeva selleks, et kaotatud hetked tasa teha.

Sa ei pea muretsema suurema väljamineku pärast

Pole mingi ime, et ideaalse päeva planeerimisega kaasnevad ka väljaminekud. Leidub ka söögikohti, mis pakuvad valentinipäeval erilisi roogasid eriliste hindadega. Aga kui sa oled vallaline, siis ei pea sa tähistama seda päeva restoranis süües ega muretsema, et kulutad ühele õhtule poole kuu palga.

Sa ei lange valentinipäeva kaubanduslikkuse lõksu

Ilmselt oleme kõik nõus, et valentinipäevast on saanud üks suuremat sorti reklaamitrikk. Oled ilmselt poodides märganud juba südamekestega kingitusi ja romantilisi kommikarpe. Vallalisena suudad aga neile kaupadele vastu panna ja võid õnnelik olla, et ei lange valentinipäeval reklaami ohvriks.

Terve päev on vaid sinu päralt

Samal ajal, kui ülejäänud maailm tähistab armastust ja kõike sellega kaasnevat, võid sina rahulikult oma tegemisi teha. Sa ei pea muretsema kallite kingituste pärast, sa ei pea arvestama sellega, mida keegi teine valentinipäeval teha tahab. Kuna valentinipäev langeb sel aastal reedele, siis kuidas veel nädalat lõpetada, kui mitte üksinda koduses õhkkonnas lõõgastudes. See reede on vaid sinu päralt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles