Pildid: USA kaalusaate võitjat süüdistatakse enda näljutamises

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Frederickson
Rachel Frederickson Foto: AP/Scanpix

USA kaalulangetussaate «The Biggest Loser» võitja Rachel Frederickson võttis nii palju alla, et see on põhjustanud televaatajate seas suure pahameeletormi.

Saate «Suurim kaotaja» ehk «The Biggest Loser» 15. hooaeg lõppes 4. veebruaril Racheli ülekaaluka võiduga. Saate kangelanna kaotas üle 70 kilo ehk ligi 60 protsenti oma kehakaalust, kuid kõik ei jaga tema rõõmu, vahendab Redbook.

Rachel Fredericksoni suur kaalukaotus

Saadet alustas Rachel kaaludes 118 kilo ning viimaseks saateks oli temast alles kõigest 47 kilo. See on «Suurima kaotaja» kõige suurem kaalulangus. Televaatajatele teeb muret, et Rachel ei näe enam terve välja ja ta on liiga kõhn. Mitmed fännid on saate peale kaevanud ja sotsiaalmeedias avaldatakse arvamust, et Rachel on ehk end näljutanud.

Rachel ise kirjutas oma Facebooki lehel, et on muutunud, enesekindel ja väga uhke oma saavutuse üle. Ka saate tootjad tõrjuvad kriitikat ja kiidavad naist, et ta nii palju alla võttis. Lisaks toonitavad produtsendid, et saates õpetati osalejatele tervislikke eluviise ja kaalu langetamist tervislikul moel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles