Kuidas alasti seksikas välja näha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad riideid seljast heites seksikas ja vastupandamatu olla? See pole sugugi keeruline. Partner armastab sind niigi, hoolimata sellest, mida sa ise endast ja oma välimusest arvad. Sul on juba olemas julgus, nüüd on tarvis vaid enesekindlust ja head enesetunnet.

Siin on mõned nõuanded, kuidas alasti olles seksikas välja näha, kirjutab iDiva.

Tee trenni. Ürita käia jõusaalis ja kaloreid põletada. Või leia mõni spordiala, mis sulle sobib ja hakka sellega regulaarselt tegelema. Tulemuste nägemine muudab sind enesekindlamaks ja sa julged end rohkem partneri ees paljastada.

Jälgi, mida sa sööd. Trenni tegemisest pole kasu, kui sa ei jälgi oma menüüd. Joo palju vett ja toitu tervislikult. Šokolaadi ja maiustuste söömine ei muuda su välimust seksikamaks.

Hoolitse oma naha eest. Nahk mängib olulist rolli selles, milline sa alasti olles välja näed. Külasta regulaarselt ilusalongi, kus su nahale tehakse spetsiaalseid protseduure või hoolitse ise iga päev oma naha eest.

Kanna seksikat aluspesu. Õige aluspesu kandmine tekitab seksikama tunde ja muudab sind oma keha suhtes enesekindlamaks. Kanna pesu, mis sobib su iseloomuga ja meeldiks ka su mehele.

Kasuta sära andvat kreemi. Lisa oma nahale sära, kasutades spetsiaalset sära andvat kreemi. Oluline on kasutada seda mõõdukalt ja kreemitada neid kohti, mida sa rõhutada soovid.

Lõhna hästi. Meestele meeldivad naised, kes lõhnavad hästi. Kasuta oma lemmikparfüümi enne, kui alasti mehe ette ilmud. Ainuüksi su lõhn ajab ta hulluks!

Kanna kontsi. Kujutluspilt sellest, kuidas naine on ihualasti ja kannab vaid kontsakingi, mõjub meestele väga erutavalt. Kontsakingad muudavad jalad pikemaks ja siredamaks.

Kanna ehteid. Kujuta ette, millise tunde tekitavad kaunid ehted palja naha peal. Seksikas, kas pole? Rääkimata sellest, et mees ei saa oma pilku sinult pöörata, kui su paljast keha kaunistavad ilusad ehted.

Harjuta. Sa tead ise kõige paremini, mida sa peaksid harjutama ja milliseid oskusi veel lihvima, seega miks mitte harjutada oma liikumist ja liigutusi. Kõnni kodus alasti ringi ja tunne end oma nahas mugavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles