Millise Euroopa riigi mehed on parimad kallimad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased viisid Euroopa riikides läbi uuringu, et välja selgitada, millistes riikides elavad parimad ja millistes halvimad kallimad. Selgus, et Itaalia mehi peetakse kõige paremateks kallimateks, kõige halvemad kallimad olevat aga Inglismaa mehed.

Uuringus osalesid nii naised, kel paluti oma mehi hinnata kui ka mehed ise. Uuringus osalenutelt küsiti, kuivõrd rahul on nad oma seksuaaleluga. Tulemused näitasid, et 64 protsenti itaallastest olid väga rahul oma voodieluga, kirjutab Genius Beauty.

Osalejatelt uuriti ka seda, kui kaua kestab neil keskmine seksuaalvahekord. Üks osalenu kümnest ütles, et keskmine vahekord kestab vähem kui 2 minutit. Ent enam kui 35 protsenti itaallastest sõnas, et neil kestab seks kauem kui 10 minutit. Sellest järeldatigi, et Itaalia mehed on kõige paremad kallimad.

Kuna inglastest oli vaid 54 protsenti oma seksuaaleluga rahul, siis kukkuski Inglismaa antud nimekirjas viimasele kohale. Selgus ka see, et inglased ei pöördu reeglina professionaali poole, et intiimküsimustes abi saada.

Ekspertide hinnangul mõjutab inimeste seksuaalelu oluliselt see, kui meessoost partneril on probleeme enneaegse seemnepurskega. Teadlased soovisid kõigile inimestele südamele panna, et eelpool nimetatud probleemi on võimalik lahendada, tuleb vaid arsti poole pöörduda.

Uuringus osales enam kui 6000 naist ja meest Itaaliast, Prantsusmaalt, Inglismaalt, Šotimaalt, Iirimaalt ja Walesist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles