Kümme soovitust, kuidas olla naiselikult külgetõmbavam

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige suhtumise abil saad oma sisemist ilu teistele paremini välja näidata. Siit leiad kümme moodust, kuidas seda teha kiirelt ja kergelt.

  1. Ole siiras. Paljud varjavad oma tõelist olemust ning loovad omale võltsi kuvandi, mängides mingit rolli. Seda tehes ei saa sa ju väljendada oma päris loomust ning ühtlasi paneb see aluse valede suhete tekkeks. Pole mingit põhjust, miks peaksid paaniliselt oma puudusi varjama. Lepi nendega, keegi poole täiuslik. Need, kes on enda vastu ausad, on oma olemuselt atraktiivsed. Väärtusta ennast ja ole end üle uhke, siis on seda teisedki. Alles siis, kui armastad iseennast, suudad sa teisi armastada, kirjutab Genius Beauty.
  2. Räägi eesmärgipäraselt. Ära räägi ainult hirmust liiga pikalt vaiki olla. Kui sa midagi ütled, siis põhjusega.
  3. Kuula teisi. Liialt palju on neid, kes on keskendunud endale ja on kaotanud võime teisi kuulata. Kui räägid, ütle midagi kõnekat ja kui kuulad, siis tähelepanelikult. Ava kaasvestlejale oma süda. Inimene, kes teisi tähelepanelikult kuulata oskab, jätab väga meeldiva mulje.
  4. Naera. Naerdes kiirgab sinust sisemist ilu. Naer on pea alati positiivne. Lisaks mõjub huumor nakatavalt. Kellelegi ei meeldi pidevalt koos olla inimesega, kel on alati paha tuju.
  5. Naerata. Koos rõkkava naeruga on naeratus üks lihtsamaid mooduseid, kuidas oma kaunist sisemaailma väljapoole näidata. Kas teadsid, et kõige edukamad on need inimesed, kes naeratavad teistest rohkem? See on tõsi. Särav naeratus hakkab ka teistele külge. Kui mees sulle otsa vaatab ja sa naeratad, kisuvad ka tema suunurgad ülespoole.
  6. Ära hoia pead longus. Kas kõnnid sirge seljaga või hoiad pilgu maas, lugedes tänavaauke? Sirgelt kõndivad inimesed tunduvad enesekindlad ja nad on palju atraktiivsemad kui need, kes õlad longus jalgu lohistades edasi longivad. Seda eriti naiste puhul. Vaata julgelt otse ette ja naerata, ära karda maailma.
  7. Vaata inimestele silma. Julgus ja oskus inimestele otse silma vaadata kiirgab enesekindlust. Silmside on ka oluline töörist, mille abil suhteid luua. Vaata silma ja kasuta oma pilku flirtimiseks. Kõige olulisem on mitte põrnitseda põrandat.
  8. Ära kurda ja ära vingu. Kui oled nagu keskmine eestlane, siis virised ilmselt väga palju. Mõtle veidi kõrvalseisja pilguga, kui kütkestav tundub sulle näägutav naine? Ta on ju eemaletõukav. Ole rõõmus ja entusiastlik, nõnda tõmbad inimesi enda ligi. Nõnda ka mehi.
  9. Tunneta seda. Kuidas saadki eeldada, et teised peavad sind kütkestavaks, kui sa seda ise ei tunne? Nii kui hakkad seda tundma, tunnevad seda ka teised. Kõikidel inimestel on omadusi, mis teevad neid atraktiivseks. Usu seda ja siis märkavad seda kõik su ümber.
  10. Ole avatud. Inimesed paraku ei tunne nii suurt külgetõmmet nende vastu, kes on salatsevad ja endassesulgunud. Ole valmis siiralt suhtlema. Kui lubad teisi enda ligi, muutud automaatselt palju atraktiivsemaks. Loomulikult pead siiski iseendale truuks jääma ja et kõiki neid reegleid järgida, peaks sul olema normaalne enesehinnang. Kui sul on tugevaid komplekse, psühholoogilisi probleeme ja oled väga ebakindel, siis ei saa sa sellega ise hakkama. Ära karda pöörduda psühholoogi poole.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles