Neli armsat ja soodsat viisi, kuidas partneriga valentinipäeva tähistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäev pole enam kaugel. Kui selleks päevaks suurte plaanide tegemine ja enese üleslöömine tundub sinu jaoks liiga kurnav olevat, siis sa pole üksi. Varemalt meeldisid sulle võib-olla üllatusväljasõidud ja uhked õhtusöögid, ent nüüd igatsed midagi lihtsamat.

Järgnevalt on toodud neli lihtsat ideed, kuidas romantiliselt valentinipäeva veeta, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Jätke ära valentinipäeva õhtusöök ja tähistage seda romantilist päeva hoopis päevasel ajal. Sel aastal on valentinipäev reede, seega ehk on teil võimalik tööasjad ümber seada ja reedene päev töölt vabaks võtta. Minge näiteks pärastlõunasele kohtingule, käige kinos või külastage muuseume. Päeva lõpuks avage šampanja ja nautige teineteise seltskonda.

2. Miks mitte minna valentinipäeval uisutama? Uuri, kas teie kodu lähedal oleks uisutamise võimalusi. Külma ilmaga pole midagi mõnusamat, kui tunnike talisporti teha ja seejärel kusagil soojas kohvikus kakaod juua. Head mälestused garanteeritud.

3. Piknikku ei pea pidama vaid suvel. Pikniku võib korraldada ka oma telekatoa põrandal. Pane tekk maha, süüta mõned küünlad, pane mängima hea muusika ja nautige kahekesi mõnusaid pikniku roogasid (mõned võileivad, vein, koogitükid, puuviljad, juust jms). Ja mis kõige parem - te saate üksteisele võimalikult lähedal olla ja kui soovite suudelda, ei jää tüütu toidulaud teile ette.

4. Valentinipäeva ei pea sugugi suurelt tähistama, valige näiteks välja mõni film, mida te mõlemad olete näha tahtnud ja korraldage õdus filmiõhtu vaid teile kahele. Ka filmiklassika paremik on alati hea valik, kindlasti leidub selliseid filme, mida kumbki teist näinud pole. Filmiõhtul võiks heaks kaaslaseks olla ka šampanja ja mõnusat näksimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles