Kirjuta oma esimesest suudlusest ja võida Avoni huulepulk või üllatusi täis kinkekomplekt!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoni Ultra Color Absolute huulepulk
Avoni Ultra Color Absolute huulepulk Foto: Avon

Peagi tuleb valentinipäev ja sellega seoses jagame heldelt auhindu Avonilt. Selleks pead vaid kirjutama suudlemisest ja jagama meiega oma kontaktandmeid.

Kirjuta kas oma esimesest, kõige meeldejäävamast, halvimast või parimast suudlusest ja osaled Avoni Ultra Color Absolute huulepulga loosimises. Kirjuta suudlemisnippidest või jaga mis tahes mõtteid suudlemise teemal. Kokku loosime välja 33 huulepulka ning kolm suuremat kinkekomplekti, mis saadame võitjatele postiga koju.

Peaauhinnaks on kolm Avoni uudistoodete komplekti, mis sisaldavad head-paremat ja vajalikku nii mehele kui naisele.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 13. veebruaril (k.a.). Ära unusta lisamast oma postiaadressi ja telefoninumbrit, et saaksime sulle võidu korral auhinna saata. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja vajadusel ka lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. Pane tähele, kirjutada võivad ka mehed!

***

Ultra Color Absolute huulepulk, 3 g

Kreemjas värv annab hetkega kaunid huuled. Hooldav vitamiinikompleks, niisutus, kollageen ja SPF 15 kingivad ilusad huuled kauemaks. Saadaval 20 toonis.

Copy
Tagasi üles