Nimemaagia: vaata, mida sinu eesnimi tähendab (P-Ü)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igav.ee vahendab põnevat meelelahutuslikku seletust, mida levinud Eesti eesnimed tähendavad. Siit leiad nimed, mille esitäht jääb tähestikus P ja Ü  vahele.

N

NAIMA. Oma alustatud tööd viib ta alati lõpuni ja jääb oma otsustele igas olukorras kindlaks. Ta peaks valima hoolikalt sõpru. Armastuses tegutseb kaalutletult ja läbimõeldult.

NEEME. Lahke ja laheda loomuga. Häbelikkus suhetes teistega tuleneb raskest lapsepõlvest. Elus peab palju vaeva nägema, et end üles töötada. Laadilt sensuaalne, mis köidab naisi, kuid tema arglikkus ei võimalda seda edu ära kasutada.

NELE. Oma suure tasakaalukuse tõttu oskab ta luua rahumeelse õhkkonna. Tal on iseendaga palju probleeme ja niipalju kui võimalik peaks ta nendega tegelema. Suhetes meestega kipub olema sisimas liigselt pinges.

O

OLEV. Mõistab teiste inimeste kannatusi, püüab anda nõu ja abi. Hea õpetaja. Kõikemõistev, hea inspiratsiooniga, jätab maailma suurte probleemide pärast oma isiklikud mured unarusse.

OLIVER. Teadmishimuline, südikas, hea keskendumisvõimega. Kohati tujukas. Tegeleb meelsamini suurte ühiskondlike probleemidega, mille kõrval kannatab isiklik elu.

OSKAR. Vähese tahtejõuga, aga väga enesekindel. On suuteline kestvateks sõprussuheteks. Loomult juhitüüp, kõige suurem edu äris. Naistega on tal hea läbisaamine, kuid abielus tekivad probleemid tema tahtest olenematult.

OTTO. Sulnis ja meeldiv kaaslane. Vaimset tööd tegeva inimese tüüpkuju. Mõttejõud hea, kuid veendumuste sage muutmine teeb tema mainele kahju. Vallutab Kergesti naiste südamed, kuid abielus tal õnne ei ole.

P

PAUL. Püüab elus suhelda silmapaistvate inimestega. Tema töövõime ei sõltu meeleoludest. Tihti on tal käsil mitu tööd korraga ja ka raha käib suurte summadena tema käest läbi.

PEETER. Arukas ja peenetundeline, suur kaalutleja. Seltskondlik ja kompromissialdis, oskab kergesti teisi inimesi mõjutada ja enda huvides ära kasutada.

PIIA. Tõsise iseloomuga, teeb oma tööd liigse enesereklaamita. Alati püüdleb kõrgeima positsiooni ja au järele karjääriredelil. Tema elus on vähe meelelahutusi, kuid ise on ta aktiivne ja aldis muutusteks.

PILLE. Jagab meelsasti teiste inimestega nende muresid ja rõõme. Väga suurt tähtsust omistab välimusele ja prestiižile. Kaldub toretsemisse ja edvistamisse. Abielus raske partner.

PILVI. Suhted inimestega on reeglina pinnapealsed. Võib autoriteetselt kõnelda ükskõik millisel teemal. Temast võib kergesti kujuneda vale arvamus. Elus on palju kiindumisi, kuid need ei põhjusta kunagi kibestumisi.

PIRET. Temperamentne, vihahoos vastuvõetud otsused võivad tekitada kahju suhetele lähedastega. Elu on täis soodsaid ja meeldivaid võimalusi. Suhetes meestega alati naeratav, aga sisuliselt pinnapealne.

PRIIT. Palju sõpru ja vaenlasi, soetab neid väga kergesti. Äkiline kiirustaja. On õnnelik tehes vaimset pingutust pakkuvat tööd. Armub kergelt ja on väga nõudlik partner.

R

RAINER. Rafineeritud tundeeluga, valdab meisterlikult teiste kütkestamise kunsti. Varakult väljaarenenud peen maitse. Ta on väga muutlik ja andub kergemeelselt oma ootamatutele tujudele. Omab märkimisväärset mõju naistele.

RAIVO. Kõrgemate püüdlustega. Saab kasu tööst, mis seotud reisidega. Koduhoidev, hea isa, vastassoo usaldus kuulub talle. Kui partner ei vasta tema vaimsele tasemele, võivad tekkida probleemid intiimsfääris.

RAUL. Jahe, rahulolev ja leebe. Ta ei suuda sundida end istuma kodus nelja seina vahel. Liiga sagedaste reiside tõttu võib kaotada nende vastu huvi, kuigi reisimisest sõltub suuresti tema elus edu.

REET. Tal on palju sõpru ja tuttavaid. Mõttelaad on kohati lihtsameelne, mis avalikes suhetes võib tuua kahju. Kaldub sekkuma teiste isiklikesse asjadesse, armuasjad lähevad tihti keeruliseks.

REIN. Julge, hea analüüsivõimega, võitleb oma isikuvabaduse eest. Sealjuures on ta konservatiivne, pedantne ja pole mõjutatav. Oskab hinnata materiaalseid väärtusi. Teda on raske mõista ja seetõttu jääb ta tihti üksildaseks.

RIINA. Hea suhtleja, jutukas, oskab maandada seltskonnas pingeid. Loomult kadedavõitu ja see paneb tööd rügama. Ta oskab teisi inimesi mõjutada ja võib saavutada karjeristi kuulsuse.

RITA. Vabameelne, terase mõistusega, reisib palju, äris edukas, kuid raha kaob sama kiiresti kui tuleb. hindab kõrgelt seksuaalset vabadust, armuasjades võib ette tulla ebameeldivusi.

RONALD. Tahab vananeda igasugusest kontrollist. Oma ülemustega saab hästi läbi ja võib tõusta kõrgele positsioonile. Isiklik kasu on alati esmane, kuid seejuures ei kõhkle ta ka teistele head tegemast. Küpses eas reeglina õnnelik ja jõukas.

S

SAIMA. Graatsiline ja kütkestav. Üksi töötades on ta edukam kui grupis. tema puhul on saatusel suurem osakaal kui paljudel teistel. Seetõttu on soovitav elu vältel märgata soodsaid hetki ja neid ära kasutada.

SALME. Mängur ja uudsusele aldis. Ta on võimeline igal hetkel oma varandusega riskima või uute eksperimentidega katsetama. Elu toob kaasa ootamatuid võite. Armastuses on tal õnne.

SANDER. Edumeelde ja peab alati eluga sammu. Talle sobib iseseisev äritegevus. Liigne kiirustamine võib seada edu küsimärgi alla. Elu pole vaikne ja rahulik, vaid jõuliselt hoogne. Keskeas jõuab külluslikule elujärjele.

SANDRA. Väga inspiratiivne, loominguline, sageli pinges. Kõik tema ettevõtmised teenivad üldist kasu. Teda saadab edu avalikus elus. Edukas kunstis, kirjanduses ja
muusikas. Armastuses saadavad teda vastuolud ja kummalised juhtumid.

SASS. Töökas ja oma ülesandele pühendunud. Kipub andma ennatlikke lubadusi. Sõbrad mängivad tema elus tähtsat rolli. Reisidel peaks olema ettevaatlik, kuna kipub uusi tuttavaid pimesi usaldama. Et elus edasi jõuda, peab ta õppima ei ütlemist.

SIIM. Igapäevaküsimustes kompetentne, kuid süvaprobleemides pealiskaudne. Elu on tal õnnelik, kui ta oskab õiget hetke tabada. Eriti kohane on talle kaubandus. Palju tuleb ette armuseiklusi, mis ei too kunagi kaasa sekeldusi.

SIIRI. Alati aldis kõigele uuele. Kui otsus on langetatud, jääb sellele ka kindlaks. Tema elu on täis äkilisi ja ettenägematuid sündmusi. Võib ette tulla ootamatuid sissetulekuid ja väljaminekuid. Armastuses truu ja kindel kaaslane.

SILJA. Peena maitse ja kunstianne. Ise ei pea seda millekski ja püüdleb ühiskondliku edu ja võimu poole. Soovib saavutada suurt populaarsust. Perekonna elus toeks muredes ja heaks kaaslaseks rõõmudes.

SIRJE. Suur korraarmastaja ja süstematiseerija. Talle sobib individuaalne töö. Väliselt karm, aga sisimas õrn ja meeleline. Palju kasu sõpradest, keda ta ei oska küllaldaselt hinnata.

SVEN. Hästi arenenud kunstitaju, riietus väga valitud ja stiilne. Vorm on talle tähtsam kui sisu. Meeldib naistele, abielusuhetes jahedavõitu. Soov teistest ette jõuda vahendeid valimata.

T

TAAVI. Võimeline tegema raskeimat vaimset tööd. Aitab sõpru meelsasti, kui asjaolud seda nõuavad, aga ometi peab selle aluseks olema teadmine, et ta sellest teost kasu saab. Ta on edukam erafirmas, vaid seal toimub tema tõus kiiresti.

TARMO. Aus, soe, idealistlik. Hea organisaator, võimeline saavutama peaaegu saavutamatut. Avab uusi teid ja valdkondi. Uudishimulik, kohati kergemeelne ja pealiskaudne.

TARVO. Tema eneseusaldus on väga suur, oma vaadetele jääb ta alati kindlaks. Püüab kõigest hingest elus edasi jõuda, kuid alatuid vahendeid ta selleks kunagi ei kasuta. Armastuses on ta püsiv ja abielus truu.

TEET. Terava mõistusega, kiire otsustusvõimega. Keevaline. Edu äris ja spekulatsioonides, ka loteriis. Nõrga tervisega, närviline.

TIIA. Muutlik, armastab lõbusat elu. Kaldub liigselt kulutama. Paiguti võib temas vallanduda põhjendamatu armukadedus. Suhetes meestega kipub olema pealiskaudne ja kergeusklik.

TIINA. Suuremeelne, otsekohene, enesekindel, edukas juhina. Kaldub äärmustesse, agressiivne, probleemid suhtlemisel meestega.

TIIT. On oma ajast ees. Võtab ette rohkem, kui suudab täita. Praktiline, materiaalse orientatsiooniga. Peab vältima kokkupuudet kohtukulliga. Varase seksuaalse küpsemisega, naiste armastus kuulub talle.

TIIU. Vaheldushimuline nii töös kui eraelus. Enesekindel oma hoiakutes. Hea kõneleja ja suhtleja. Vabameelne, kõrge aktiivsusega.

TOIVO. Võimeline osutuma abi igas situatsioonis, kõiketeadja. Väga nõudlik abikaasa valikul. Teda on intiimelus kerge rööpast välja viia, sellest tulenevad raskused suhetes abikaasaga.

TOOMAS. Talle sobib enam vaimne kui füüsiline töö. Kütkestav suhtleja, sõlmib kergelt uusi tutvusi. Aastatega tema võluvõim väheneb. Armastab salatseda. Kipub jääma abikaasa käsutada.

TRIIN. Hea intuitsiooniga, magneetiline isiksus, teda ei suudeta kergesti unustada. Originaalne seikleja. Suhetes vastassooga võivad ette tulla ettenägematud probleemid.

TRIINU. Seiklushimuline, iseseisev, töökas ja kindla eesmärgiga. Materiaalsete väärtuste suhtes hoolimatu, isegi boheemlaslik. Ta ei talu vasturääkimist. Seob oma elu mehega, kelle saatus on kirju ja keeruline olnud.

TÕNIS. Energiline, elav, impulsiivne. Vaheda mõistusega, eelkõige enesele mõtlev, oht sattuda eneseimetlusse. Sõbrad tulevad ja lähevad, võib naisi ära kasutada isiklikel eesmärkidel.

U

ULLA. Seisukohad on tal selged, ideed küpsed ja seetõttu ei kõhkle ta asju nende õigete nimedega nimetamast. Tema pilk on suunatud elu säravamale poolele. Armastuses on ta domineeriv partner.

UNO. Jutukas ja sõnaosav, kunstandeline ja laisavõitu. Kõikuva meelelaadiga enesearmastaja. Suudab inimestele ka raskeid asju kergesti selgeks teha.

URMAS. Rutakas, kiire reaktsiooniga. Toretseva rõivastusmaneeriga. Hulljulge. Kaldub äärmustesse. Kerge armuja, sellest probleemid abielus. Ebaõnne elab raskelt üle.

URVE. Seltskondlik ja ettevõtlik, elab vaid hetkele. Teda köidab kõik uudne ja avangardistlik. Püüab suhelda ainult haritud inimestega. Loomult üsna järeleandlik. Armastatud inimestele püüab ta anda endast kõik.

V

VAHUR. Vapper ja valmis igal hetkel riskima. Teistest sõltumine ei sobi talle. Edukas on ta eelkõige iseseisva äritegevuse korral. Ta on võimeline inimesi juba esimesel korral enda poole võitma. Suhted vastassugupoolega põhjustavad talle kõige suuremaid probleeme.

VAIKE. Omistab suurt tähtsust materiaalsele heaolule ja heale teenistusele. Suurepärane suhtleja. Mõjukas juhina. Armastus maitsvate roogade vastu. vabameelne armusuhetes.

VAMBOLA. Julge ja tugeva, kõrgandeline inimene. Kui puudus majja astub, muutub ta kergesti lootusetuks ja masendunud. Oma suguseltsist pole tal kasu ega abi loota. Oma armastatu leiab ta ebatavaliselt moel.

VEIKO. Püsiv oma tegevuses. hea ärivaistuga. Vajab teiste austust ja lugupidamist. Võib käituda üsna üleolevalt. Armastajad ei tule ärile kasuks ja tekitavad hulgaliselt probleeme.

VELLO. Taktitundeline. Töös kiire ja edukas. Õnn sõltub abikaasa valikust. Soovitav vältida alkohoolseid jooke. Armastab rännata ja luua uusi suhteid.

VIKTOR. Taibukas, kiire reaktsiooniga, rahapillaja. Kergemeelne, võivad tekkida probleemid suhetes naistega. Populaarne ja sõnaosav, kaldub liialdama magusate roogade ja alkoholiga.

VÄINO. Filosoofilise mõttelaadiga, sobib vaimsele tööle. Elab oma maailmas, allaheitlik, võib sattuda abikaasa mõju alla. Konservatiivne.

Õ

ÕIE. Sügavalt naiselik natuur, kergesti solvuv ja ärrituv. Hea perenaine, kuid raskused suhetes abikaasaga. Elab oma probleeme sisimas raskelt üle. Arukas ja heasoovlik, väga töökas.

ÕNNE. Loomult äge, otsekohene ja aus. Kes on talle head teinud, neid ei unusta ta kunagi. Tema elu teine pool on materiaalselt edukam kui esimene. Elus kohtab mitut armastust. Abielus on aktiivsem pool.

Ü

ÜLAR. Tundlik, tema peale võib alati kindel olla. Oma seisukohtadest hoiab visalt kinni. Inimestega suhetes kinnine ja pingul. Sügavalt religioosne. Abielult ootab enamat, kui saab.

ÜLLE. Edasipüüdlik ja ambitsioonikas. Tahab jätta endast head muljet. Paiguti lihtsakoeline. Oskab nautida elu. Püüab veeretada oma töid teiste õlule.

ÜLO. Tõeliselt aus inimene, armas ja heasoovlik. Töökas ja kohusetundlik. Tal on raskusi lähedastes suhetes. Igatseb stabiilse ja õdusa perekonnaelu järele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles