Galerii: uuel stiiliõhtul «SOIRÉE by Anatoli Ein» astusid üles modellisaate tähed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

31. jaanuaril toimus restoranis D.O.M elegantne uus stiiliõhtu «SOIRÉE by Anatoli Ein». Ürituse külalised said nautida uut kollektsiooni brändilt LÄHEB ning maitsta hõrgutavat õhtusööki mõnusate Sofia Rubina muusikaliste rütmide saatel.

Modellid tegid kauniks:

soengud - Make Your ID: Svetlana Soboleva ja Ilja Komarov,

make up - KARAJA: Karin Tigane.

Jalanõud: Bata.

LÄHEB on kodumaine riiete bränd, mis hetkel keskendub põhiliselt naisteriietele ja mis oma olemuselt on väljapeetud ja klassikalised, kuid mis peamine - rõhutavad naiselikku ilu. Iga LÄHEB'i rõivaese on piiratud väljalaskega ja seetõttu selle kandjale väga eksklusiivne. Selle aasta algusest tegeleb LÄHEB ka meeste rõivaste väljatöötamisega, alustades elegantsetest jakkidest ja mantlitest.

Ilukliinik VipMedicum loosis välja kinkekaardid laserprotseduurilile. Üritust toetasid: LiEin, Vip Medicum, Tea & Coffee centre, Sohvy ja Kristi Liiva Jewelry.

Järgmine «SOIRÉE by Anatoli Ein» toimub 14. veebruaril restoranis D.O.M, kus näitab oma naiselikku kleidikollektsiooni tuntud Itaalia bränd AB Fashion Design.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles