Miks tasuks üheöösuhteid vältida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui üheöösuhted tunduvad sinu jaoks huvitava ettevõtmisena, siis on antud artikkel mõeldud just sinule. Kui sa pole teadlik, millised asjad võivad üheöösuhtega kaasneda, siis võid hiljem sügavalt kahetseda, et taolise sammu üldse astusid.

Järgnevalt on välja toodud neli riskitegurit, mis on üheöösuhte lahutamatud kaaslased, kirjutab healthmeup.com.

Üheöösuhetega seostatakse depressiooni. Lisaks sugulisel teel levivatele haigustele on kindlaks tehtud, et üheöösuhetega käivad kaasas ka depressioon ja alkoholism. Uuringud on näidanud, et mida lühem on suhe, seda suurem on depresiooni risk. Lisaks ohustab üheöösuhe ka kõiki tuleviku suhteid, sest võib esineda raskusi partneri usaldamisega ja võib esineda petmist.

Vähene pühendumine tekitab stressi. Kuna üheöösuhtega ei kaasne mingeid kohustusi, siis võib lühike suhe ühel või mõlemal partneril tekitada stressi, sest nad teavad, et asi piirdub vaid ühe ööga. Taoliste asjadega tasuks ümber käia delikaatselt, sest need võivad inimese nõrgemaks muuta ja tekitada pikaajalist stressi.

Üheöösuhe ilma kondoomita on väga halb mõte! Pole vahet, kas sa loodad kellegagi vahekorras olla või mitte, kondoomi võiks ikkagi kaasas kanda. Kondoom ei ole miski, millele vaid mehed peaksid mõtlema, ka naisel võib kondoom kotis olla, et kaitsta end sugulisel teel levivate haiguste ja soovimatu raseduse eest.

Üheöösuhe + alkohol/narkootikumid = väga ohtlik kombinatsioon. Alkohol ja narkootimud pigem hävitavad, kui muudavad seksuaalse kogemuse paremaks. Lisaks mõjutavad mõnuained otsuste langetamist ja tulemuseks võib olla see, et sa sead end ja oma tervist ohtu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles