Miks tasuks rohkem küünlaid põletada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks sa tavaliselt küünlaid põletada? Ainult tähtpäevadel? Või paned mõnikord niisama ka küünla põlema? Leidub ka neid inimesi, kellele küünlad küll meeldivad, kuid neil ei tule pähe neid kunagi põlema panna.

Järgnevalt on loetletud mõned põhjused, miks võiks rohkem küünlaid põletada, kirjutab Allwomenstalk.

Kasuta ära kingitused. Küünlad on päris populaarne kink ja võimalik, et erinevate sünnipäevade ning jõulude tõttu on su kappidesse päris palju küünlaid kogunenud. Kui sa neid siiamaani kasutanud pole, siis võta täna õhtul mõned neist välja ja pane põlema. Sel viisil saad kappidesse rohkem ruumi ja küünlavalgus teeb hinge soojaks.

Küünlad on inspireerivad. Küünlad on väga inspireerivad, sest selles on midagi väga romantilist, kui kirjutada põleva küünla läheduses. Ka raamatut lugedes võib küünla põlema panna, sest see loob rahustava meeleolu.

Küünlad aitavad mediteerida. Mediteerimine on imeline viis, kuidas pärast pikka töönädalat lõõgastuda. Hetkes olemine soodustab mõtlemist ja vähendab ärevust. Mediteerimise ajal küünla põlema panemine aitab kiiremini rahuneda ja õigesse meeleseisundisse minna.

Küünlad lõhnavad hästi. Küünaldest tulev lõhn ei muutu raskeks nagu õhuvärskendajate lõhn. See on pigem kerge ja värskendav ning annab kodule mõnusa lõhna.

Küünlad loovad meeleolu. Küünaldes on midagi, mis loob sõbraliku ja meeldiva meeleolu. Küünlaid võib põletada siis, kui on oodata külalisi, aga keegi ei keela küünalt põletada ka täielikuks üksinduses või kallimaga olles. Küünlad tekitavad humasema õhkkonna ja muudavad kodu kutsuvamaks. Ja kahtlemata on küünaldest abi ka romantilise õhkkonna loomisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles