Moeblogi: jooksuking ja särakleit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alan Proosa

Moeblogija Anni Jürgenson nendib, et pidulik kleit koos tossudega on ootamatu valik, kuid mitte sugugi moetabu.
 

Igal sügisel ja talvel populaarsust võitev ruudumuster ei kao ka kevadel. Muster jääb samaks, kuid värvid muutuvad erksamaks ja helgemaks. Proovi julget sinise-oranžiga versiooni Montonilt.

Tartus Jakobi galeriis (Jakobi 54) on väljas moenäitus, mis annab tervikliku ülevaate ekstravagantse moekunstniku Triinu Pungitsa loomingust. Pungitsa loomingut iseloomustab mahulisus, rikkalik struktuur ja kirkad värvid. Üles on pandud looming alates 2006. aastast, selle seas on ka Vanemuises esietendunud tantsulavastuse «Petruška pärastlõuna» kostüümid. Näitus jääb avatuks 12. veebruarini.

Haute couture ehk kõrgmood ja jooksutossud olid seni peaaegu et vastandlikud mõisted. Kuid eelmisel nädalal, Pariisi kõrgmoenädalal kandsid nii Chaneli kui ka Diori modellid koos elegantsete sätendavate kleitidega just nimelt spordijalatseid. Pidulik kleit koos tossudega on küll ootamatu valik, kuid kindlasti ammu enam mitte moetabu. Midagi, mida proovida esimeste kuivade ilmade tulekul, kui kingade kandmiseks on veel liiga külm. Näited Chanelilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles