Miks tasuks süüa kinoad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinoa
Kinoa Foto: SCANPIX

Kinoas on rohkem vitamiine, toitaineid ja antioksüdante, kui mistahes teises teraviljas. Selles on suures koguses B6 vitamiini, tiamiini, kaaliumi, riboflaviini, vaske, tsinki, magneesiumi, tänu millele on see väga kasulik toiduaine.

Järgmine kord, kui oled toidupoes ja mõtled, mida osta, võta prooviks üks pakk kinoad ja teed oma tervisele kahtlemata head, kirjutab healthmeup.com.

Kinoa on ideaalne toiduaine neile, kes on gluteeni suhtes tundlikud.

Kinoas on esindatud kõik üheksa põhilist aminohapet, mida keha vajab lihaskudede loomiseks ja kaltsiumi imamiseks, mis on oluline tervete luude jaoks. Kinoa aitab alandada kolesterooli ja selles on palju riboflaviini, mis kuulub B-vitamiini perekonda ja pakub leevendust migreenile.

Kinoa aitab ennetada ka sapikivide teket. Kinoa aitab sisikonda puhastada ja muudab kergemaks toidu liikumise seedetraktis. Kinoas on palju rauda ja magneesiumi, mis on vajalikud keha normaalseks talituseks.

Seega, kui soovid olla terve, heas vormis ja näha hea välja, lisa see tervislik teravili oma menüüsse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles