Stiiligalerii: mida Zooey Deschanel täna selga paneks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Filmidest «500 Days Of Summer», «Our Idiot Brother» ning sarjast «New Girl» tuntud Zooey Deschanel on üks viimaste aastate tähelepanuväärsemaid stiiliikoone. Deschanel on nii filmides kui sarjades alati sarnase, vintage stiili kandva naise rolle mängima sattunud, ning tema fännid näivad olevat ühel meelel: selline stiil sobib tema isiksusega nagu valatult, kirjutab Oolala moeblogi.

Seega pole üllatuslik, et ka päriselus kannab näitlejatar sarnaseid riideid. Nimelt on Zooey lummatud 50ndate ja 60ndate stiilist ja kõigest seesugusest, mis tolle aja naiste garderoobi kuulunud. Millised siis on Zooey Deschaneli stiili äratuntavad jooned?

Kõrge pihaosaga püksid on suurepärane riietusese peenikese... aga ka veidi laiema keskkohaga naistele: kõrge värvel teeb keha nähtavalt peenemaks ja jalad pikemaks. Seesuguste pükstega saab kanda nii lohvakaid kui liibuvaid, lühikesi kui pikki pluuse, sest üldmulje on alati võrratu.

Zooey jaoks pole vahet, mida näitab termomeeter, sest keepe ja mantleid meeldib talle kanda iga ilmaga. Selleks, et tavalisest musti mantleid kandvast massist eristuda, lisab ta sinistele teksadele või mustadele sukkadele vastandiks mõne mustrilise või erksavärvilise mantli. Et üleriiete mõju esile pääseks, kaunistab ta seda veel vaid mõne pisikese käekotiga: need näivad näitlejannale kõige enam meeldivat ega tõmba tähelepanu mantlilt eemale.

On raske leida naiselikumat riidekomplekti, kui seda on suure seelikuosaga, ent pihasse töödeldud kleit koos kauni õhukese kampsuniga. Zooey riidearsenalis on just see stiil kõige enam esindatud - iga kleidi jaoks näib naisel olevat vastavates toonides kampsun ja madalad baleriinad. Kui toon-toonis riietust välja kanda ei õnnestu, saab alati mängida ka sarnaste värvidega, kandes koos näiteks erinevaid pastelseid toone.

Paksu tuka ja tumedate lokkidega Zooey seljas võiks ilus välja näha mis iganes - ilmselt ei kujuta aga keegi ette, mis talle tema praegusest stiilist veelgi paremini võiks sobida. Filmi «500 Days Of Summer» esilinastusel kandis ta kleiti, mis on taaskord üks hea näide tema klassikaliselt naiselikust stiilist.

Kui hommikul taas riidekapi ees seisad ning ei tea, mida eesseisvaks päevaks selga valida, võid järgmine kord mõelda näiteks nii: «Mida Zooey täna selga paneks?» Vaata ka pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles