Nippe, kuidas vaeva nägemata kaloreid põletada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et kaloreid põletada, ei pea veetma tunde jõusaalis. Kaloreid on võimalik põletada ka ilma erilise pingutuseta. Tavalised päevategevused võivad aidata põletada koguni 100 kilokalorit.

Siin on mõned näited, kuidas vaeva nägemata kaloreid põletada, kirjutab healthmeup.com.

Mine poodlema. Pole paremat teraapiat ostuteraapiast. Riiete valimine ja nende selga proovimine võivad sind erutada ja samas ka ära väsitada. Poodlemine on naistele kindlasti üks meeldivamaid viise, kuidas kaloreid põletada.

Korista kodu. Kodused majapidamistööd aitavad samuti kaloreid põletada. Põranda pesemine, nõude pesemine ja tolmuimejaga koristamine põletavad rohkem kaloreid kui aeroobika trenn. Koristamine pole kunagi nii meeldivana tundunud või mis?

Mine ööklubisse. Klubides käimine võib väga lõbus ja tõhus treening olla, peaasi, et sa ei liialda alkoholiga ja keskendud tantsimisele. Praegusel ajal on ka palju trenne, kus kauneid kehasid vormitakse just tantsimise teel. Klubides käimine mõjub kehale samamoodi.

Seksi rohkem. Jällegi üks hea põhjus, miks seksida: seks treenib keha ja aitab kaloreid põletada. Teadlased on kindlaks teinud, et mehed võivad keskmise vahekorra käigus põletada kuni 100 kilokalorit. Seksi kui treeningu intensiivsus on kordades suurem kui näiteks kõndimise või sörkjooksu puhul, seega see aitab ka rohkem kaloreid põletada.

Poes käies võta ostukorv mitte -käru. Järgmine kord, kui lähed toidupoodi, võtta ostukäru asemel ostukorv. Selle tõstmine ja kaasas kandmine nõuab suuremat pingutust kui ostukäru veeretamine. Ostukorvi eelistamine aitab ka paremini kontrollida, mida sa korvi paned, sest liialt rasket ostukorvi on ebamugav kaasas kanda.

Mine lastega rattaga sõitma. Hea nipp, kuidas terve pere liikuma panna: minge jalgratastega sõitma! Sina saad tuletada meelde oma lapsepõlve, mil käisid rattaga ümbruskonda avastamas ja lapsed saavad vanematega aega veeta. Kaloreid põletavad kõik.

Mine muuseumisse. Kui sageli sa muuseumis või mõnes näitusegaleriis käid? Äkki oleks nüüd hea aeg taas kultuuriga tutvust teha ja sammud mõne näituse suunas seada? Muuseumites peab päris palju ringi kõndima, seega võid kindel olla, et põletad selle külastuse käigus palju kaloreid.

Vannita oma lemmiklooma. Kõik koeraomanikud teavad, et koerte pesemine ja kuivatamine pole lihtsad ülesanded. Ent teisest küljest on see hea füüsiline treening, mis aitab kaloreid põletada. Selle asemel, et lasta kellelgi teisel oma koera pesta, võta see ülesanne ise ette.

Eelista treppi liftile. Lifti kasutamine on lihtne ega aja sind higistama, kuid aeg-ajalt võiksid ka trepist kõndida, sest see on üks lihtsamaid treeningnõuandeid, mida keegi sulle anda saab. Kui käid iga päev kasvõi paar korrusevahet trepist, siis seda võib pidada juba trenniks ja see aitab kaloreid põletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles