Viis moodust, kuidas trenni tegemine muudab seksuaalelu paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Regulaarne treening on mitmel põhjusel tervisele kasulik, aga kas teadsid, et see võib ka seksuaalelu paremaks muuta? Korralik trenn aitab sul oma välimust hoida ning lisab ka magamistoas asjadele vürtsi juurde.

Siin on mõned moodused, kuidas treening voodielu paremaks muudab, kirjutab healthmeup.com.

Parandab vereringet

Regulaarne treening muudab arterid tervemaks, kaasa arvatud need, mis suunduvad su jalgadevahelisse piirkonda. Treening muudab arterid ka paindlikumaks, tänu millele on neil lihtsam laieneda ja seeläbi paraneb vereringe. Parem vereringe võimaldab meestel paremini erektsiooni saada.

Parandab paindlikkust

Hea paindlikkus on hea seksi eeliseks. Kui sa pole võimeline piisavalt painduma, siis võib asi lõppeda mõne lihase venituse või muu vigastusega. See tapab momentaalselt kire ja vähendab entusiasmi seksi suhtes. Tee regulaarselt trenni ja lisa jooga, pilates ning lihaste painutused oma treeningrutiini, et üleüldist paindlikkust parandada.

Parandab vastupidavust

Paremas füüsilises vormis olevad mehed suudavad voodis kauem vastu pidada. Enamikes seksiasendites on tarvis, et mehel oleks tugev selg. Selleks on oluline, et mees oleks võimeline ühes poosis võimalikult kaua vastu pidama ja seda saab saavutada treeningu abil.

Tekitab seksikama enesetunde

On kindlaks tehtud, et seksuaalne ihaldatavus suureneb regulaarse treeninguga. Kui sa oled heas vormis, siis oled sa rohkem rahul ka oma kehaga. See tõstab enesekindlust ja tekitab sinus seksikama tunde, tänu millele oled sa voodis julgem.

Tõstab testosterooni taset

Treening aitab tõsta ja hoida testosterooni taset. Mõned teadlased on arvamusel, et mehe keskkoht on seoses tema testosterooni tasemega: mida saledam on mehe keskkoht, seda parem on tema testosterooni tase.

Ära unusta pärast tööpäeva lõppu trenni minemast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles