Mehed paljastavad: kõige ebameeldivamad lahkuminekud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebooki sõnum? Totaalne vaikus? Tige telefonikõne? Millised on olnud teie kõige hullemad lahkuminekud? Võiks ju arvata, et naised on lahkuminekute puhul taktitundelisemad kui mehed, ent alati ei pruugi see tõele vastata.

Viis meest avaldavad oma kõige hullemad lahkuminekud portaalis YourTango.

«Sattusin piirkonda, kus oli halb telefonisignaal ja ma ei kuulnud eriti, mida naine telefonis rääkis. Küsisin mitu korda: «Kas sa nüüd kuuled mind?» Vahepeal kuulsin, et naine süüdistas mind karjumises. Kui ma kaks minutit hiljem lõpuks teda normaalselt kuulsin, siis teatas naine, et meie suhtest ei tule midagi välja ja ta jätab mu maha.» (Paul, 35-aastane)

«Olin parajasti koosolekul ja mu telefoni oli hääletul rezhiimil. Olime naisega hiljuti tähistanud poole aastast tähtpäeva ja plaanisime kuu aja pärast suusatama sõita. Vaatasin ühel hetkel oma telefoni ja nägin, et naine oli saatnud sõnumi, kus oli kirjas, et me peame rääkima. Ma ütlesin talle, et ta kohe räägiks. Ta saatis mulle vastu vaid sõnumi, et ta tahab meie suhtes pausi teha. Kõige hullem oli see, et lause lõpus oli rõõmus naerunägu.» (Michael, 28-aastane)

«Paar kuud enne keskkooli lõpetamist sain pika kirja Facebookis, kus mu tolleaegne tüdruksõber kirjutas, et ta ei saa enam minuga koos olla. Ta kirjutas detailselt, kui tähtis ma tema jaoks olen, kui väga talle meeldib minuga koos olla ja et ka tema sõbrad ning perekond on minu üle õnnelikud. Me läksime lahku ja lõpetasime suhtlemise täielikult. Seda oli lihtne teha, sest me elasime erinevates linnades. Umbes kaks nädalat hiljem nägin, et ta märkis Facebookis, et on kellegagi suhtes. Pärast seda pole ma pikamaasuhtes enam kellegagi olla tahtnud.» (Sam, 24-aastane)

«Aasta tagasi käisin ühe naisega neljal kohtingul. Minu arvates läks meil täitsa hästi. Ühel päeval üritasin nädalavahetuseks meile plaane teha, saatsin talle sõnumi ja helistasin, aga ei saanud mingit vastust. Ta lõpetas meie värske suhte vaikusega, mis oli minu jaoks suhteliselt õudne. Ma ootasin temalt vastust ja raiskasin nii palju aega, et teda endale saada. Ta oleks võinud lihtsalt öelda, et ta pole minust huvitatud. Vaikimine oli kõige hullem selle asja juures.» (Joey, 25-aastane)

«Meie lahkuminek toimus vastuoluliselt. Ma üritasin talle öelda, et mulle aitab, aga ta vastas mu sõnumile: «Ei, mulle aitab!» Ilmselgelt tahtis tema, et viimane sõna jääks talle. Ma lasin sel ka nii juhtuda, sest asi oli ju lõpetatud. Ja ma olin selle üle õnnelik.» (Lucas, 27-aastane)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles