Seitse nõuannet, kuidas end seksikamana tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oletame, et täna on sinu ja partneri jaoks mingil põhjusel eriline päev ja sa tahad väga hea välja näha. Veelgi enam, sa tahad olla kaunis ja tunda end ilusa ning seksikana.

Millest alustada? Siin on seitse nippi, kuidas end seksikamana tunda, kirjutab Genius Beauty.

Muuda oma soengut. Hoolikalt sätitud soeng võib lühikese ajaga iga naise grammi võrra seksikamaks muuta. Kohe, kui näed oma uut soengut ja seda, kuidas see su välimust muudab, tõuseb su enesekindlus ja sa tunned end ilusamana. Soengu muutmine on üks lihtsamaid viise, kuidas ennast muuta.

Peida oma keha. Kõlab üllatavalt? Ent oma keha peitmine mitme rõivakihi alla võib sind ahvatlevamaks muuta - idee seisneb selles, et sa vihjad vaikselt oma seksikusele, kuid ei paljasta kohe kõike. Peida miniseelik kappi ja eelista üle põlvede ulatuvat seelikut, näita veidike säärt maitseka lõhikuga, ära kanna liialt paljastava dekolteega särke. Muuda oma seksikus müstilisemaks.

Soeta kaunis aluspesu. Tunned on tunduvalt seksikamana, kui sul on seljas siidine aluspesu, mis su ihu paitab. Ja pole sugugi tähtis, et vaid sina tead, mis sul rõivaste all seljas on! Soeta kaunist ja kvaliteetset pesu selleks, et tekitada endas seksikas tunne ja tõsta enesekindlust.

Ole enesekindel. Seksuaalsusel pole ilma enesekindluseta mingit kaalu. Kas sina oled enesekindel? Kui ei ole, õpi enesekindlust vähemalt jäljendama - õpi selgeks enesekindlust väljendavad poosid/kehahoiakud, tee žeste, mis oleks jõulised ja samas graatsilised. Näita välja, et sa tead, et oled ilus ja keegi ei kahtle selles. Tähtis pole vaid see, mis on väljas, vaid see, mis on ka sinu sees. Sa ei pea olema füüsiliselt imekaunis, aga kui sinust õhkub enesekindlust, siis see paneb päid pöörama.

Näita oma naeratust. Isegi, kui su naeratus pole sinu arvates ideaalne, muudab see oluliselt su välimust ja tuju. Naeratamine näitab, et sa oled meeldiv ja tore inimene, kes on suhtlemisaldis. Sel viisil tõmbad ligi ka rohkem meeldivaid inimesi, kellega on parem suhelda.

Kanna kauneid kingi. Madalad jalanõud võivad ju mugavamad olla, aga kui sa tahad seksikas välja näha, siis pane jalga kõrged kingad. Vali kingi hoolikalt, sest sa pead olema võimeline nendes ka kõndima ja tasakaalu hoidma.

Kõnni nii, nagu maailm kuuluks sinule. Jälgi, kuidas sa liigud. Kas sa kõnnid enesekindlalt või pigem häbelikult? Kas su kõnnak tõmbab meeste tähelepanu? Kas sulle meeldib, kui sind märgatakse? Kujuta ette, et kõnnid punasel vaibal ja su graatsiline kõnnak saab palju positiivset tähelepanu. Sinust on saanud Miss Universum, näita seda ka teistele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles