Kaheksa viisi, kuidas meest spontaanselt erutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled juba kõike proovinud, kuid sinu ja partneri vahel on kirg hääbumas? Kuigi paljud meist eelistavad tavapärast seksi pärast pikka tööpäeva, on alati lõbus proovida midagi spontaanset.

Luba spontaansusel oma voodielu juhtida ja vaata, mis juhtub. Ei tea, kuidas algust teha? Toome iDiva abiga teieni mõned nõuanded.

Üllata meest uksel: millal oli viimane kord, kui lasid partneril jälgida, kuidas sa end riidest lahti võtad? Tule mõnel õhtul töölt varem koju, et saaksid seksikaks õhtuks mõned ettevalmistused teha. Kui võimalik - kui elate vaid kahekesi - oota meest magamistoa uksel, olles täiesti alasti.

Saada mehele nimekiri: järgmine kord, kui tunned töö juures igavust, saada mehele sõnum, kus on loetletud kõik asjad, mis sind hilja õhtul voodis erutavad. Mees on äärmiselt õnnelik taolise sõnumi üle.

Lase mehel end taga ajada: teeselge, et te pole kunagi kohtunud ja lase mehel vaeva näha, et sind voodisse saada. Kogu olukorra müstilisus mõjub teile mõlemale erutavalt.

Tee mehele striptiisi: kas oled liiga häbelik, et striptiisi teha? Võta julgus kokku ja esita mehele seksikas tants, mille käigus sa oma keha järjest rohkem paljastad. Kuidas asi veelgi erutavamaks muuta? Ütle mehele, et ta ei tohi sind puudutada. Lõpuks ta lausa palub, et saaks sind katsuda.

Üllata meest duši all: mehed võivad olla väga seiklushimulised, kui teemaks on seks. Kui mees läheb hommikul duši alla, mine üllata teda ja liitu temaga. Enam spontaansemalt vist ei saa asjale läheneda või mis?

Seo mehe silmad kinni: muuda asi kuumemaks, lastes mehel end taga otsida, kui tal on silmad kinni seotud. Te ei pea piirduma vaid magamistoaga, võimaluse korral uurige oma kodu igat nurka.

Puuduta meest erutavatest kohtadest: mehe tundma õppimine ja välja selgitamine, millised kohad on tema jaoks erutavad, võtab aega. Puuduta teda kohast, mis talle kõige suuremat erutust pakub - kõhu alaosa, reie sisekülg või kõrvad. Silita neid piirkondi õrnalt ja vaata, kuidas su sensuaalne puudutus teda erutab.

Tee endast alastifotosid: partner ees endast alastifotode tegemine võib teile mõlemale väga erutavalt mõjuda. Kasuta oma telefoni või fotokaamerat, et mõned siivutud fotod teha ja näed oma silmaga, kuidas mees erutub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles