Stiilinõuandeid elegantsele naisele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: AP / Scanpix

Iga naine on meelitatud, kui keegi teda elegantseks nimetab. Kuidas aga elegantseks muutuda? Kuidas oma stiili muuta, et väärikat muljet jätta?

1. Kõige olulisem on meeles pidada, et elegantne naine hoolitseb enda eest ja tema riided on alati korras. Investeeri kvaliteetsetesse rõivastesse ja külasta aeg-ajalt ilusalongi, sest kui su välimus on hoolitsetud, siis oled sa ka ise enesekindlam, kirjutab Genius Beauty.

2. Kõndides ja istudes jälgi alati oma kehahoiakut, ära ole küürus. Selg peaks alati sirge olema.

3. Rääkides kõnnakust, siis see on elegantse naise visiitkaart. Õige kõnnak tähendab seda, et sa liigutad vaid oma jalgu, mitte ei vehi kätega kaasa. See ei näe väga atraktiivne välja, kui naine liigutab kõndides aktiivselt oma käsi.

4. Žestid peaksid olema vaoshoitud. Kui sa millegagi nõustud, siis nooguta pead. Kui tahad kellelegi lehvitada, siis kasuta selleks vaid labakätt, mitte tervet kätt.

5. Meik peaks olema võimalikult neutraalne, mitte vulgraane ega provokatiivne. Elegantne naine ei tohiks kunagi kanda liialt eredat või silmapaistvat meiki.

6. Elegantse naise välimus peaks kokku sobima esiteks tema vanusega ja teiseks üritusega, millest ta osa võtab.

7. Riietuses ei tohiks olla üle kolme erineva värvi. Kuna tänapäeval on meid ümbritsev maailm niivõrd värvikirev, siis on hea riietuses suhteliselt tagasihoidlikuks jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles