Meikar Jenni Korjus: suhtes on võimalik olla ka ilma tülideta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell: Jana Kask
Meik: Jenni Papstel 
Juuksed: Janeli Leppik
Modell: Jana Kask Meik: Jenni Papstel Juuksed: Janeli Leppik Foto: Erik Riikoja

Andekas meigikunstnik ning endine modell Jenni Korjus, kes enne abiellumist kandis perekonnanime Papstel, on teinud meiki saate «Eesti tippmodell» modellidele, Uku Suviste muusikavideo «Võitmatu» osalejatele ning osalenud mitmes teises suurejoonelises projektis. Hiljuti sai Jenni emaks ning abiellus oma elu armastusega, kirjutab Buduaar.

Rasedus kulges Jennil ilusti, küll aga tundis ta suurt magusaisu. «Rasedus iseenesest kulges mul õnneks ilusti. Räägitakse, et naised lähevad raseduse ajal hulluks, hormoonid möllavad, tujud muutuvad pidevalt, kuid minul seda polnud. Isudega oli nii, et vahepeal sõin hästi palju hapukurki ja üldse haput, sidrunit näiteks. Ja kui ma muidu eriline magusasööja ei ole, siis raseduse lõpus lubasin endale ikka suurtes kogustes šokolaadi. Iiveldust oli mul ehk üks nädal, mingid teatud lõhnad olid lihtsalt eemaletõukavad, aga ka see faas möödus kiiresti,» tõdeb Jenni.

Emaks saamine Jennit muutnud pole, sest tema prioriteedid siin elus olid juba varem paigas. «Ma täiesti ausalt ei saaks öelda, et lapse saamine mind niivõrd muutnud on. Olen ikka samasugune mina ise, lihtsalt üks väga oluline kohustus on nüüd juures. Ma ei ole selline muretseja tüüp, usaldan oma instinkte. Prioriteedid olid mul paigas juba varem ja kuna ka pereelus on harmoonia, siis olen siiani väga rahulik,» tunnistab Jenni.

Rasedusega võttis ta juurde 21 kg ja oma raseduseelsesse kaalu ta tagasi saada ei tahagi. «Rasedusega võtsin ikka korralikud 21 kg juurde ning raseduseelsesse vormi ma kindlasti enam tagasi ei saa ega tahagi. Haiglasse jätsin 8 kg, praegu olen tasapisi hakanud erinevaid harjutusi tegema, et keha lihtsalt toonusesse saada. Paar kilo võiks veel kaduda ja see on puhtalt kättevõtmise asi,» leiab Jenni.

Oma abikaasaga on Jenni koos olnud pisut üle aasta. «Tutvusime «Eesti Tippmodelli» esimese hooaja salvestusel ja sõpradeks saime pärast Uku Suviste videovõtete lindistamist 2012. aasta suve lõpus. Paar kuud hiljem hakkasime juba lähemalt suhtlema ning kuna meie tuleviku nägemused klappisid, siis otsustasimegi pereplaani pidama hakata. 2013. aasta jaanuaris sain Roomas väga erilise abieluettepaneku osaliseks ning veebruaris olime juba ühe perekonnanimega. Sama aasta oktoobris sündis meil terve ja väga armas poisslaps ning nüüd naudimegi oma ideaalset pereelu. Kui arvatakse, et muinasjutuline pereelu või üldse suhe kui selline on müüt, siis mina võin selle ümber lükata. Võin käe südamele panna ja öelda, et on küll võimalik olla suhtes ilma tülideta. Kui on olemas austus ja usaldus ning tahe olla parem inimene oma armastatu jaoks, siis on kõik võimalik. Olen väga õnnelik!»

Kaks kuud enne lapse saamist puhkusele jäänud Jenni on nüüdseks tagasi tööpostil. Tänaseks juba aastaid meigikunstniku ametit pidanud Jenni armastab oma tööd kogu hingest. «Hetkel olen keskendunud kulmude korrigeerimistöödele ning muidugi teen ka meiki ja soenguid. Nii palju kui võimalik käivad praegu mul püsikliendid kodus, kuid kokkuleppel käin ka kliendi juures kodus või stuudios tööd tegemas. Minu tegemistega saab end kursis hoida ka minu blogi lehel.» Vaata SIIA!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles