80ndate trendid, mis on jälle lahedad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produtsent Molly O'Brien kannab Band of Outsidersi kombinesooni Sundance'i filmifestivalil.
Produtsent Molly O'Brien kannab Band of Outsidersi kombinesooni Sundance'i filmifestivalil. Foto: AFP/SCANPIX

Suured patšokid, valged kingad ja tunked kuulusid viimase kümne aasta jooksul suurimate moeapsude hulka. Ometi on need taas käigus ja nii mõnigi fashionista peab oma sõnu sööma, kui tahab ajaga kaasas käia.

Ehk oleme tänapäeval siiski parema stiilitajuga ja oskame neid trende paremini välja kanda, kirjutab Glo MSN.

Laiad kontsad

Kui 90ndatel võtsid võimust peene kontsaga stiletto’d, tundus, et lai konts on igaveseks unustatud. Mugav alternatiiv on aga naiste rõõmuks tagasi. Plokk-kontsad sobivad kitsaste teksapükste või kolmveerandpükstega, et üldmulje ei jääks liialt kohmakas.

Tunked

Tunked ja kombinesoonid on moes ja õige stilistikaga näevad väga seksikad välja. Kanna tunkesid tööl sobiva pintsakuga ja kui õhtul välja lähed, suska jalad stiletto’desse. Eelista monokroomi, millel on salendav efekt.

Kõrgläikega kangad

Läikivad rõivad pole mõeldud vaid lavalaudadele. Kaunis läige on šikk ja näeb eriti hea välja mahukal rõival. Liibuvate rõivaste puhul on see juba pisut riskantsem valik.

Teksa teksa peal

Alles mõnda aega tagasi soovitati vältida korraga rohkem kui ühe teksasest rõiva kandmist. Nüüd on see aga popp trend, mis jätab muretult laheda mulje. Juurde sobivad hästi napp must topp ja kett-rihmaga nahast kott.

Peegelduvad prillid

80ndatel olid peegelduvad prillid suur hitt, kuigi toona võis neid kohata peamiselt talvesporti tehes. Sel suvel näed enda peegelpilti teise prillidel üsna sageli. Kui plaanid neid endale soetada, pea meeles, et prillid võiksid sobida koti või jakiga ning läike tasakaaluks peaks ülejäänud välimus olema võimalikult lihtne.

Valged kingad

See trend sobib kõige paremini puhaste toonidega. Et välimus oleks viimistletud, kanna huvitavaid värve – näiteks kollast seelikut ja sinist pluusi.

Nokamüts

Nokamütsi puhul tuleb muidugi eelistada stiilset nahkmütsi suure logoga värvilisele mütsile. Nokamütsi suureks eeliseks on kaitse päikese eest.

Tennised

Vanakooli tennised sobivad imehästi ka kleidi ja seelikuga kandmiseks, jättes modernse ja naiseliku mulje.

Õlapadjandid

80ndate patšokid on taas võitnud naiste südamed. Seekord on nad aga pisut tagasihoidlikumad. Juhuks, kui sa veel ei teadnud, siis õlandid aitavad luua mulje peenemast pihast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles