Milliste tegudega tõukavad naised mehi endast eemale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui mõtled oma eelnevate kohtingute peale, kas oled kunagi imestanud, mis läks valesti? Miks ei tahtnud mees sinuga teisele kohtingule minna või miks ta suhte vaid ühe kuu möödudes lõpetas? Tihtipeale pole naistel aimugi, miks suhtest midagi välja ei tulnud. Miks see nii on?

Sest naised ei taju, et nende teod või sõnad võivad mehi eemale tõugata. GalTime uuris meestelt, milliste tegudega tõukavad naised neid eemale. Siin on kuus näidet.

Naine üritab meest muuta

Paljud naised astuvad suhtesse mõttega, et küll nad on võimelised ajapikku meest muutma. Paljud naised lähevad sellega aga liiga kaugele - isegi, kui mees end muudab, kõrvaldab naine tema elust kõik asjad, mida mees armastab. Ja siis taipab mees, et selline naine pole muutust väärt ja ta ei tahagi temaga koos olla.

Naised kipuvad üle mõtlema

Kui mees näeb suuremat pilti, siis naisele meeldib keskenduda pisiasjadele ja nende kallal väsimatult näägutada. Naised peaksid aru saama, et mehed pole keerulised ja neid ei tasu alati milleski kahtlustada - kui ta on sõpradega väljas, et õlut juua, siis ta on lihtsalt sõpradega väljas, et õlut juua.

Seks esimesel kohtingul

Paljud naised ei pruugi seda uskuda, kuid iga mehe sees on peidus rüütel, kellele ei avalda muljet naine, kes juba esimesel kohtingul tahab voodisse minna. Ärge saage valesti aru, kui naine käib esimesel kohtingul välja idee seksida, siis ei keeldu sellest ilmselt ükski mees. Ent mehele meeldib tunduvalt rohkem naine, kes kingib talle kohtingu lõpus musi ja kallistuse. Meestele meeldib naisi taga ajada.

Teatud asjade väsimatu korrutamine

Uskuge või mitte, aga kui keegi pidevalt korrutab, et ta armastab sind, siis kaotavad need kolm erilist sõna oma väärtuse. Armastus seisneb tegudes, mitte sellest pidevalt rääkimises.

Truudusetus

Lojaalsus on kõige olulisem, see on suhtes justkui hinnaline valuuta. Kui naine on truudusetu või räägib kasvõi oma sõbrannadest selja taga halba, siis võib mees mõelda, et naine käitub tema suhtes samamoodi.

Naine ei lase lõvil olla lõvi

Naine tahab tunda, et tema eest hoolitsetakse ja et ta on kaitstud. Mees tahab teada, et tema on just see, kes on võimeline naist kaitsma. Naine saab mehele selles osas kindlustunnet pakkuda kas mõne sõna või pilgu abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles