Seitse asja, mille pärast naised kõige rohkem muretsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised muretsevad väga paljude asjade pärast, hoolimata sellest, kui ideaalne nende elu parajasti on. Võimatu on oma päeva mööda saata nii, et mitte ükski asi muret ei tekitaks. Aga isegi, kui sulle tundub, et kõigil teistel su ümber läheb hästi, pea meeles, et sa pole oma muredega üksi.

Järgnevalt on välja toodud seitse kõige levinumat asja, mis naistele sageli muret tekitavad, kirjutab Allwomenstalk.

Kas ma jään üksi?

Pole vahet, kas oled hetkel suhteks valmis või mitte, keegi meist ei taha elu lõpuni üksi olla. Kui oleme kellestki lahku läinud või partneriga tülitsenud, siis võib peast läbi käia mõte, et mis siis, kui me ei leiagi uut kallimat? Naiste üks suurimaid muresid ongi nimelt see, et nad võivad üksi jääda. Tegelikult on see mure ju alusetu, sest meid ümbritsevad sõbrad-tuttavad ja pereliikmed, seega pole põhjust end üksikuna tunda.

Kas ma näen hea välja?

Naised mõtlevad sageli sellele, kas nad näevad head välja. Kas peaks juuksetooni muutma? Tuleks soetada uus garderoob? Naine tahab alati kaunis olla, seega pole mingi ime, et välimus tekitab sageli palju muret. Kui naine ärkab hommikul inetu soenguga ja pole aega juukseid enne tööd sättida, siis tundub talle, et terve päev on rikutud.

Kas mind saadab edu?

Hoolimata sellest, milline on su eesmärk elus, peaksid selle saavutamiseks endast parima andma. Kui üritad leida unelmate tööd, mõtled sageli sellele, kui lähedal või kaugel võid sa oma otsingutega olla. Edu on keeruline saavutada, mis tähendab seda, et tulemuste nägemiseks peab kõvasti vaeva nägema. Kõik naised kardavad, et kui tegemist on nende pikaaegse unistusega, siis on läbikukkumisoht suur. Ent tegelikult tuleks kahtlusemõtted seljatada ja alles siis saame edust rääkida.

Kas ta on minust huvitatud?

Naistel on alati mõttes vähemalt üks mees, kes neile huvi pakub. Naine võib juurelda, kas mees on temast huvitatud, või kui nad on juba suhtes, siis tahaks naine teada, kas mees on temaga koos õnnelik. See on täiesti loomulik, et suhted muudavad meid mõnikord närviliseks. Kui su suhe sind üldse muretsema ei pane, siis on midagi valesti.

Kas ma saan seda endale lubada?

Selleks, et iga kuu õigel ajal üüri maksta, tuleks oma rahakulutamist piirata. Luksusesemete, näiteks uued kingad või kaunis kleidike, siis tuleb rahaga ettevaatlikult ümber käia. Kõik naised muretsevad sageli sellepärast, kui palju neil pangaarvel on raha. Me võime teeselda, et raha pole meie jaoks oluline, kuid tegelikult on see ellujäämiseks hädavajalik.

Kui kaua veel?

Kui naine pole oma praeguse elukorraldusega rahul, võib ta mõelda, kui kaua ta veel niiviisi peab elama. Kuid olukord ei saa muutuda, kui sa ise midagi ette ei võta. Pole võimalik iga päev täpselt sama asja teha ja erinevaid tulemusi oodata. Tuleb anda endast parim, et su elu oleks elamist väärt.

Kas ma olen terve?

Sa ju tahad, et su keha ja mõistus oleksid terved? Siis lõpeta pidevalt kiirtoidu söömine ja õpi ise süüa valmistama. Kui sa vähemalt üritad oma tervise heaks midagi teha, siis pole sul mingit põhjust end kritiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles