Noor naine pole 5 aastat šampooni kasutanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Paljud naised järgivad rangelt soovitust, et pärast juuste šampooniga pesemist, tasuks juustesse kanda ka palsamit ning see paari minuti möödudes välja loputada. Aga mis saaks siis, kui sa ühel päeval otsustad lõpetada juuksehooldusvahendite kasutamise?

Täpselt seda tegi noor naine Jacquelyn Byers, kes pole juba viis aastat šampooni ega teisi juuksehooldusvahendeid tarvitanud, kirjutab Today.com.

Byersi sõnul tegi ta selle otsuse, et vältida liigsete kemikaalide panemist on juustesse. «Mu juuksed on nüüd pehmemad, vähem rasvased ja ilusamat tooni,» rääkis Byers.

Et vältida kemikaalide kasutamist, proovis naine esialgu looduslikke šampoone, kuid märkas peagi, et need on liialt kallid ja sisaldavad tundmatuid koostisosi. Seejärel proovis ta sooda ja õunaäädika segu, kuid see ei andnud soovitud tulemusi. Viimaks otsustas ta lihtsalt juukseid kaks korda nädalas veega loputada.

Byers ei plaani enam kunagi juuksehooldusvahendeid kasutama hakata.

Kas keegi on talle aga kunagi öelnud, et tema juuksed lõhnavad pahasti või näevad räpased välja? Byersi sõnul pole seda kunagi juhtunud. «Mulle tehakse pidevalt komplimente, et mu juuksed on nii pehmed ja näevad ilusad välja.»

Neile, kes tahavad taolist «juuksedieeti» proovida, soovis Byers vaid kannatust. Ta soovitas lasta juustel paar kuud uue asjaga harjuda. «Ma soovitaksin kõigil seda proovida või kui keegi ei taha šampoonist loobuda, siis tasuks vähemalt endale selgeks teha, millised koostisosad on šampooni sees,» lausus Byers.

Head lugejad, millega teie oma juuksed pesete? Kas olete šampooni asemel muid vahendeid kasutanud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles