Neli talvist toitu, mis muudavad voodielu paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvitsaseemned: neis on palju tsinki, mis tõstab testosterooni taset. See tuleb kasuks nii meeste kui naiste seksuaalsusele.
Kõrvitsaseemned: neis on palju tsinki, mis tõstab testosterooni taset. See tuleb kasuks nii meeste kui naiste seksuaalsusele. Foto: SCANPIX

Kas külmadel talveõhtutel on tunne, et tahaks üle kõige partneriga teki alla pugeda ja seal teineteist nautida? Kui jah, siis võib-olla vajab su libiido ka väikest tõuget. Pea meeles, et see, mida me sööme, mõjutab ka meie tervist ja enesetunnet.

Milliseid toiduaineid tasuks talvel eelistada, et voodielu parem oleks? Healthmeup.com toob esile neli taolist toiduainet.

Kõrvitsaseemned

Kõrvitsaseemnetes on palju tsinki, mis aitab suurendada naiste sugutungi ja tõstab testosterooni taset meeste puhul. Lisaks on neis ohtralt omega-3 rasvhappeid, mis tulevad tervislikule libiidole kasuks. Kõrvitsaseemnetes on ka toitaineid nagu seleen ja E-vitamiin, mis on kasulikud veresoontele.

Bataat ehk maguskartul

Eestlastele on see juurvili ehk veidi võõras, kuid Aafrikas on seda juba aastakümneid kasutatud viljakusravis ja sugutungi tõstmiseks. Bataadis on palju kaaliumi, mis aitab vältida kõrget vererõhku. See omakorda aitab ennetada probleeme erektsiooni hoidmisega.

Granaatõun

See punane puuvili on tuntud kui supertoiduaine, aga kas teadsid, et see võib ka seksuaalselt stimuleerida? Granaatõunamahla joomine võib oluliselt testosterooni taset tõsta, suurendades seeläbi nii meeste kui naiste libiidot. Granaatõun aitab leevendada ka erektsiooni probleeme ja reguleerib vereringet.

Õunad

Õuntes on koostisaineid, mis tekitavad hea ja õnneliku tunde. Sarnaseid koostisosi leidub ka shokolaadis ja need vallandavad kehas heatujukemikaali. Lisaks on õuntes flavonoide, mis aitavad ennetada eesnäärmevähki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles