Meestele: mida on naistel õnneks tarvis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile avaldasime loo sellest, mida vajavad mehed naistelt, et suhtes õnnelikud olla. Täna toome teieni antud loo teise poole ehk mida on naistel vaja, et õnnelik olla.

Hiljuti suhteteemalise raamatu kirjutanud Shaunti Feldhahn küsitles üle 1000 abielupaari, et välja selgitada, mida vajavad mehed ja naised oma partneritelt, et õnnelikud olla, kirjutab Glamour. Järgnevalt on välja toodud viis asja, mida naised oma partneritelt vajavad.

Mees peaks hoidma naise kätt

Tundub, et tegemist on lihtsa žestiga, mis ei pruugi midagi tähendada, kuid peaaegu kõik Feldhahni küsitluses osalenud naised tunnistasid, et nende jaoks on käest hoidmine oluline. Kui mees hoiab naise käest kinni, siis see näitab, et teie suhe on tugev ja et mees tunneb naisega sidet. Seega, kallid mehed, võtke naistel käest kinni, see ütleb ilma sõnadeta niivõrd palju.

Mees peaks naisele aeg-ajalt sõnumeid saatma

Feldhahn soovitab kõigil meestel vahel aeg maha võtta ja oma naisele sõnum või e-kiri saata. See näitab, et sa mõtled naise peale ka siis, kui sul on miljon muud asja, millele sa pead tähelepanu osutama. 75 protsenti küsitletud naistest sõnasid, et neile meeldib see, kui kallim kasvõi lühikese, ent siira ja tundliku sõnumi saadab.

Mees peaks ka avalikus kohas naisega füüsilist kontakti otsima

Järgmine kord, kui olete õhtusöögil või sõpradega väljas, pane käsi naisele ümber või puhka oma kätt naise põlvel. Naistele meeldivad sellised žestid, sest see ütleb «ma armastan sind, sa oled minu oma».

Mees peaks naisele ütlema, et naine on ilus

«Ära kunagi eelda, et naine peab ise ennast ilusaks. Peaaegu kõik naised tahavad aeg-ajalt kuulda, et nad on kaunid. 76 protsent küsitletud naistest ütles, et nende jaoks on taoline kompliment suure emotsionaalse mõjuga. Komplimente on alati tore saada, aga kompliment oma mehelt on hoopis suurema kaaluga,» selgitas Feldhahn.

Mees peaks masendavatest mõtetest ise võitu saama, mitte naisest eemale tõmbuma

Mõnikord on mehel tarvis hingamisruumi, aga mees peaks olema ettevaatlik, et ta naisest liiga kaugele ei tõmbuks. Mehed, pidage meeles, et teie «tujud» ei mõjuta vaid teid, need võivad panna partneri teie tunnetes kahtlema. Kui näed vaeva, et negatiivsetest mõtetest ise võitu saada ning ei lükka naist endast eemale, siis saab naine sinus ja teie suhtes kindel olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles